header14

TYPISKT MIG

Skrivet av Ronja Strömvall 15.09.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Idag har det regnat hela dagen och jag och Simon har åkt runt på ärenden. Först var vi till Comboliina och städade lite vid vårt bord. Det bästa när man kommer dit är att se vad som blivit köpt sedan sist man var där. Sedan älskar jag att låtsas vara intresserad av något på bordet bredvid så jag samtidigt i smyg kan se när folk kommer till vårt bord och känner och klämmer på våra saker. Det är alltid extra roligt då något åker ner i deras korg och man ser vem som köper vad, hehe.

DSC 2181

Min frukost imorse! <3 Morgonmålet är enligt mig den godaste måltiden på hela dagen då man har tid att fixa det i lugn och ro. På vardagarna blir det 9/10 gånger gröt för min del.

DSC 2177

På Comboliina har de även en inredningsavdelning med icke begagnade saker. Där köpte vi nya gardiner till vardagsrummet samt en ny vardagsrumsmatta. Det blev såå fint här hemma! Imorgon ska jag fota i dagsljus så du får se hur det blev!

Efter loppisbesöket åkte vi vidare till XXL där Simon provade Haglöfsjackor. Där någonstans tappade jag tålamodet eftersom det tog så himla länge så vi blev osams. Det är så typiskt mig när jag börjar bli hungrig och inte orkar med något mer. Fy skäms Ronja! Jag får alltid så dåligt samvete efteråt och tycker så synd om Simon som får stå ut med det.

På hemvägen åkte vi via en butik för att handla inför veckan. Vi kommer bland annat göra lövbiff med rotfrukter i ugnen samt bönpasta med pesto och keso. Det första vi gjorde när vi kom hem var att slänga oss i sängen och gosa med Mette. Idag behövde vi tid för att bara ligga nära, nära och hålla om varandra. Speciellt efter mitt utbrott.

För en stund sedan hängde vi upp gardinerna och bytte ut den gamla mattan mot den nya. Nu känns allt så fint! Jag har börjat se på Suits igen efter ett års paus ungefär. Jag kom genast in i det! Nu är jag fast.

Hoppas din helg varit fin och att du fått göra mycket sånt du tycker om! Vi hörs imorgon. Kram <3

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar