header14

Fototävling

Skrivet av ronjjas 20.02.2014 | 4 kommentar(er)

Elevkåren har tillsammans med hem & skola ordnat en fototävling. Temat är Glädje, och deadline är det den 20.3. Som första pris kan man vinna en fotokurs tillsammans med en professionell fotograf, medan andra o tredje pris är en biobiljett. Juryn består av 4 lärare + en fotograf. Tävlingsbidragen ställs ut i skolan under en kulturkväll den 26.3.

Hoppas verkligen verkligen det är många som deltar i fototävlingen från BGS!


Detta är några bilder som jag tycker passar under temat "Glädje".En fin idé

Skrivet av ronjjas 03.12.2013 | 2 kommentar(er)


Hej på er fina som ännu kikar in här!❤ 
Jag tänkte bara skriva om att vi i elevkåren i skolan har haft en insamling, då man fått ta med mat (som håller sig i rumstemperatur), ljus, servetter och annat julmysigt. Det här gjorde vi eftersom vi genom ett elevinitiativ fått ett önskemål om att gör något för välgörenhet. Därför har man nu under två dagars tid frivilligt kunnat ta med något av det jag nämnde tidigare. Allt som vi fått in kommer kyrkan hämta imorgon o de kommer sortera upp alla saker o sedan ge åt dem som har det sämre ställt här i Vasa. I och med det kommer de också få möjligheten att fira en lite finare julafton än vad de annars skulle.
Superduper fin idé tycker jag verkligen! Jag vill tacka er alla som gett något under dessa två dagar. Ni kommer säkerligen gör någon familj lycklig under julfirandet!Lycklig o Stolt

Skrivet av ronjjas 11.09.2013Tjingeling! Vanlig skoldag på dagens agenda. Roligt att få träffa min vänner efter att inte sett dem på allt för länge kändes det som! Kom för en stund sedan hem från 7:ornas föräldramöte, där jag skulle presentera mig o berätta om elevkårsverksamhet. Alltid lika mycket nervös före, men då jag står där o pratar, ångrar jag inte för en sekund att jag ställde upp & blev vald som ordförande! Detta är verkligen så himla roligt o givande på samma gång! Vet att ni hört det förr, men så är det verkligen! Att ännu få positiv feedback gör mig verkligen alltid lika glad! Lycklig. Presenterade mig också snabbt som vänelev tillsammans med åtta andra flickor som var på plats!
Nu är läxorna fixade, så ska hoppa in i en snabb dusch o efter det bänkar jag mig framför kvällens avsnitt av Idol! 
Hoppas ni haft en underbar dag!❤

Weekend

Skrivet av ronjjas 08.09.2013


Hejs! På fredag hade vi släktkalas o jag fick riktigt fina presenter! Tack. ❤

Igår på förmiddagen steg jag på bussen tillsammans med ett gäng andra ungdomar! Hela helgen har vi varit i Kurikka på läger o lärt oss en del om hur det funkar att vara en del av Ungdomsfullmäktige! Det har varit flera timmars föreläsningar o jag har huvudet fullt av massa nytt som jag lärt mig! Maten har varit himmelskt god, ett stort plus för det! Jag har fått kontakt med nya fina människor. O jag var så glad att jag fick vara där med finaste Sara, eftersom hon gjorde allting så bra! ❤

Nu är jag ännu mer förkyld än vad jag tidigare var, så vi får se om det blir någon skola för mig imoron!
Vi besökte en läkare för några dagar sedan, o hon gav mig antibiotika, eftersom jag har mycoplasma symtom. Dock vet vi inte ännu helt säkert om det är mycoplasma, eftersom vi ännu inte fått svar från blodproven!

KramFörsta mötet

Skrivet av ronjjas 28.08.2013


Hej på er, som ännu kikar in här! Idag har jag hållit mitt första elevkårsmöte. Var lite nervös i början, men det försvann fort! Det var riktigt roligt! Är så glad över att jag har fått möjligheten att syssla med något som jag verkligen verkligen trivs med o tycker är roligt! Tack. På fredagen ska jag prata kort på moronsamlingen, så då kommer jag ju nog vara aningen nervösare;) Men man växer ju som människa i o med att ge sig själv utmaningar!

Efter skolan cyklade jag, & tre andra fina flickor in till stan. Vi övade på mopoteorin o efter det gick vi runt i några affärer för att köpa något att ha på oss till Åminne som äger rum på fredagen! Hittade dock ingenting, o för tillfället ser det ut som om jag troligtvis får låna en klänning av finfina Emma! Aaja.

Kram❤Elevkårsordförandeval

Skrivet av ronjjas 19.08.2013 | 4 kommentar(er)


T-paita - Födelsedags present / Jeans - Dr.Denim / Skor - Connare / Brillor - Mango / Armband - Nomination


Moi! Har gått runt o varit nervös hela skoldagen eftersom det var elevkårsordförandeval sista timmen. Och gissa vad, jag blev framröstad!! Det var jag, o 2 pojkar som ställde upp från 9:an (man måste vara från 9:an för att få ställa upp) Så nu är jag det, elevkårsordförande! Men båda pojkarna skulle också ha passat super bra, verkligen! Tack till alla som röstade på mig o tack till de andra kandidaterna! Ska försöka göra det bästa för er i år! Kram❤