header14

UPPGIFTEN OM MOBBNING

Skrivet av Ronja Strömvall 13.03.2017 | 1 Kommentarer

Idag har jag suttit i 4,5 timme och skrivit student essäprovet i modda. Det var lätt att välja vilket ämne jag skulle skriva om då endast en av tolv rubriker kändes rätt! I uppgiften jag valde skulle man diskutera vilka tankar en artikel om mobbning väckte hos en (uppgiften var materialbaserad).

Jag kände mig på gång medan jag skrev, och hoppas verkligen essän kommer tillbaka med bra poäng! Det är svårt att veta då mycket handlar om vem det är som rättar den, och om jag fått ihop en bra balans mellan egna erfarenheter och materialet. Jaja, det återstår att se! Nu finns det inget mer jag kan göra åt saken.

 

IMG 4970

 

Efter provet åkte jag till Toffes. Har saknat honom lite extra idag, så det var skönt att få vara med honom! Vi bläddrade runt på Netflix och bestämde oss för att se filmen the Wedding Ringer med bl.a. Kevin Hart. Den var otroligt, otroligt rolig. Minns inte senast jag skrattat så mycket! Alla filmer vi sett med Kevin Hart är grymt roliga. Tips!

Ikväll har jag varit till gymmet med hela familjen. Först gick vi på Sprint följt av Bodybalance! En skön avslutning på denna dag. Nu ska jag duscha och sedan se Efter Nio där Isabella Löwengrip gästar. Godnatt min vän!❤

 

 

Kommentarer

  • Julia 13/03/2017 10:19pm (6 år sen)

    Vad skönt att det kändes bra! <3 Det tyckte jag oxå. Det blir spännande att få resultaten :)

    • Ronja Strömvall 13/03/2017 10:37pm (6 år sen)

      Ååh vad härligt att det också kändes bra för dig!<3 JA, det ska bli SÅÅ spännande att få se resultaten. Orkar inte vänta! Vilken uppgift skrev du? :)

Skriv en kommentar