header14

Vad har jag gjort i helgen?

Skrivet av ronjjas 29.11.2015 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Åh vilken kanon helg jag haft. Det är allt för länge sedan jag har haft så här roligt!

Fredag: På kvällen träffades jag, Hanna, Essi och Jennie. Vi sminkade oss och så fick jag håret lockat innan vi traskade iväg till Timmys. Kvällen bestod av underbara människor, många skratt, samt tårar (över att Timmy skall flytta). Till slut fick jag somna i mina favorit armar ❤. Det var en riktigt lyckad kväll!

Lördag: Jag vaknade upp bredvid Toffe. Strax efter att vi ätit morgonmål skjutsade han hem mig. Mot eftermiddagen mötte jag upp Hanna, Essi & Emma vid Café de Paris. Vår tanke var att gå runt på torget i och med julöppningen, men vädret var ju så trist. Det ösregnade och blåste om vartannat, så vi bestämde oss för att sitta på caféet tills det var dags att gå iväg till Timmys. Där hade vi en lugn kväll tillsammans med honom, Peter och Memo. De lärde oss spela Poker vilket var riktigt roligt haha!

Söndag: Sov ut, myste lite med mamma som kommit hem från Åbo och åkte till Ishallen med Johanna. Vi kollade på B-juniorernas match följt av A-juniorernas, tillsammans med Timmy, Memo och lite senare även Matilda. Det var kallt, men en bra söndagsunderhållning! :)

Nu får jag tacka för en fin vecka och hoppas på att nästa blir lika fantastisk! Jag är ledig imorgon och på tisdag så det är riktigt skönt. Nu kallar Solsidan och årets första glöggkopp. Det är ju trots allt 1 advent. 


Kommentarer

Skriv en kommentar