header14

Var nöjd

Skrivet av ronjjas 27.11.2014 | 0 Kommentarer

Kategorier:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f0tEcxLDDd4]

Det blir allt vanligare att man nuförtiden hör allt fler som klagar över sin kropp & utseende. Alla har vi olika kroppsbyggnader och olika ansiktsdrag. Vi kan absolut inte förvänta oss att vi skall se likadana ut. Ändå finns det en idealbild. En bild som vi vill uppnå med vårt utseende. Vi vill vara smala och fasta, vi skall ha former på rätt ställen, vara passligt långa, ha fint hår, och inte vara allt för sminkade utan vi skall se bra ut, utan för mycket smink.

Hur många lyckas egentligen med det? Jag tycker att vi borde lära oss att vara nöjda över det vi är och över hur vi ser ut. Man skall inte gå och klaga över något om man själv vet att det inte stämmer. Om man verkligen är missnöjd över något (t.ex har man för lite muskler) som det går att göra en förändring åt, måste man ta tag i det och sluta gå runt och klaga! Men om det är något man är missnöjd över som det inte går att förändra på (t.ex om man är jätte kort), måste man acceptera det och börja se det positiva med att vara kort!

Men det viktigaste av allt, är att vi lär oss att vara nöjda med det vi är och inte hela tiden ser på alla andra och tänker att man skulle vilja se ut som dem. Se det fina med dig själv!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar