header14

VEM BORDE HA VUNNIT MELODIFESTIVALEN?

Skrivet av Ronja Strömvall 13.03.2016 | 3 Kommentarer

Kategorier:

IMG 3

 

Så här såg det ut igår när vi var redo för melodifestival finalen!! Vi blev så besvikna på vinnaren, alltså nej. Frans låt var annars helt okej, men passar verkligen inte som en eurovision låt. Vi hade högre tankar om hur svenskafolket skulle rösta. Det är nog synd då vi inte kan delta i röstningen. Med tanke på hur många otroligt bra bidrag som var med i finalen, tycker jag det är konstigt att Frans kammade hem det...

Nåväl, överlag tyckte jag programmet var riktigt bra och vitsi de hade lyckats med mellanakten i år. Vi alla satt och sjöng med då de gamla melodifestival låtarna framfördes. Så kul! 

Jag tyckte om många bidrag, men de jag tycker skulle ha förtjänat vinsten var nog Molly Sandén eller Oscar Zia. Vilka framträdanden och vilka låtar!

 

 

Vem tycker du borde ha vunnit? Var det rätt bidrag eller helt fel? Berätta, det är alltid intressant att höra din åsikt! :)

 

Idag har jag vaknat på bra humör och just ätit frukost! Nu skall jag ta tag i läxorna och senare idag väntar ett gymbesök tillsammans med Beckson - Spinn45 + FOAMROLLER30. Ha en underbar söndag världens bästa!❤️

 

 

Kommentarer

 • Carolinahannamaria 13/03/2016 4:02pm (8 år sen)

  Jag hade hoppats på Robin, gillar hans låt, men är nog helt nöjd med att Frans vann. Fin låt! Den är inte, som du säger, en ESC låt överhuvudtaget men svenska folket verkade helt frötrollade av Frans såå vad kan man? ;) Och hans reaktion då han vann... han log ju knappt! Sen Mollys framträdande var lite för Loreen-aktigt tycker jag, men låten var fin. :)

  • RONJA 13/03/2016 4:10pm (8 år sen)

   Nej, du har rätt! Det är väl bara att gilla läget ;) Det var faktiskt en sak jag också reagerade på. Han verkade inte alls förvånad/glad över att vinna, det störde jag mig på! Håller med om att Mollys bidrag var lite Loreen inspirerat, men tror dock det skulle ha gjort sig bra i ESC :)

 • Maria 13/03/2016 5:52pm (8 år sen)

  Molly kunde gott ha vunnit, men mest hejade jag nog ändå på Oscar Zia, Robin och Ace Wilder :)

  • RONJA 13/03/2016 8:07pm (8 år sen)

   Ja Oscar Zia var nog grym och Robin också! Ace Wilders låt var inte riktigt i min smak, men annars bra.

 • Danielas Dagbok 13/03/2016 8:18pm (8 år sen)

  oscar zia va överlägsna favoriten igår!

  • RONJA 13/03/2016 11:11pm (8 år sen)

   Jess! Javisst, håller helt med dig.

Skriv en kommentar