header14

VI HAR BLIVIT MED PODD

Skrivet av Ronja Strömvall 19.09.2016 | 0 Kommentarer

thumbnail IMG 5488

 

Nu min vän, kan du lyssna på min och Becksons podcast "Söndagssnack". Äntligen är den ute!! Vi har länge tänkt starta ett projekt ihop. Först tänkte vi youtube, men sedan blev det podd! Kanske det ännu blir en youtube kanal i framtiden, vem vet? Men just nu är det podcasten vi vill satsa på!

I Söndagssnack kommer du få ta del av våra diskussioner om ämnen som är aktuella för de flesta ungdomar. Det blir skratt, tårar och mycket känslor! Jag och Beckson har känt varandra sedan vi var små, och har varit tighta vänner genom alla år! Så glad över att jag får göra det här ihop med just henne.

Vi vill mer än gärna höra din åsikt, få feedback och konstruktiv kritik! Tveka inte med att kontakta oss. Det kan du göra via facebook, våra bloggar (Becksons blogg hittar du här) eller via e-post. Det är ju för dig vi vill det ska vara intressant!

Lyssna kan du göra via appen Podcaster efter kl.21 ikväll, eller via Soundcloud genom att söka på Söndagssnack. ❤️

Vår podcast finns även här på Sevendays under kategorin "poddar". När ett nytt avsnitt dyker upp hittar du det lätt där. Genom att klicka på avsnittet hänvisas du direkt till soundcloud och kan där lyssna på det.

 

Hoppas du ska tycka om podden, och kom så gärna med feedback!

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar