header14

WEEKLY PLANS

Skrivet av Ronja Strömvall 05.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Måndag! Ny vecka. Älskar nya veckor och nya starter <3 Jag tänkte att vi skulle ta och se över min vecka som kommer.

 

Måndag: Skola bestående av en en muntlig grupptent i förskole- och nybörjar undervisning (första tenten ever under detta studieår). Den gick bra och vi fick till en riktigt intressant diskussion om ASL, vuxnas inblandning i barns lek och det aktiva barnet ur ett utvecklingspedagogiskt perspektiv. Efter lunch hade vi en grupptimme i musik där vi spelade i band och sen höll jag en presentation om "koululiikunta" för att tenta bort en finska kurs. Sist på dagens agenda stod cardio träning med Wilma.

IMG 6031

Tisdag: Skola från morgonen. Efter lunch åker jag och Lina till oss för att ta del av ett online seminarie och sedan ska vi och träna. Mage står på schemat! På kvällen vankas det halarmatch då SPORT möter TPS.

Onsdag: Skola från 8:30-16:00... På kvällen ska jag möta upp Matilda för ett benpass på gymmet! <3

Torsdag: Biljettsläpp till Brobyggarnas sitz "Back to the roots! Töm & Glöm". Biljetterna släpps kl.9:30 så fram till det ska vi köa! Sedan har vi två grupptimmar (Matte och FiFrä) innan vi slutar. På kvällen ska jag avverka ett träningspass. Älskar att få undan träningen inne i veckan så jag sen bara kan njuta, ta det lugnt och återhämta mig under helgen!

IMG 6039

Fredag: En grupptimme i MoLitKult samt en föreläsning i Matte består skoldagen av. Efter skolan ordnar FSLF evenemanget "Stadskrig: Battle of Vasa". Det kommer bli så himla roligt! När det slutar har jag planerat in ett HIIT pass för att sedan kunna ta en välförtjänt helg! På kvällen ska jag och Toffe laga någon god middag ihop <3

Lördag: Jag och Toffe tänkte ta bilen ut till "Kala Janne" för lunch. Sedan ska jag också träffa Lina <3

Söndag: No plans!

Veckan är fylld av studier. Just nu har vi otroligt mycket i skolan men så småningom börjar det lugna ner sig! Jag hinner ändå med massa roligt + att jag tycker om då det händer saker.

Ha en skön vecka! Vad har du för planer? Har du en lugn eller hektisk vecka framför dig? <3

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar