header14

WEEKLY PLANS

Skrivet av Ronja Strömvall 30.10.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Måndag: Läste till matte omtenten på förmiddagen. Efter lunch hade jag skola till kl.16 och på kvällen såg programmet ut som det gör varje måndag - boxning med Becca följt av core <3

Tisdag: Dagen började med en timme drama. Sedan cyklade jag till gymmet för att köra ett benpass. Idag kände jag mig inte lika stark som jag brukar. Kanske för att det vid träningen var ett tag sedan jag åt. Att ladda upp med bra mat innan ett pass kan faktiskt vara avgörande! I alla fall, resten av eftermiddagen kommer gå åt att läsa till matte omtenten. Kanske vi hämtar hem sushi till middag? Om vi läst duktigt vill säga.

Onsdag: En matte föreläsning och en textil timme utgör skoldagen. Sist men inte minst har vi omtent i matte kl.15-18. Aaah, önska mig lycka till! Det kommer jag verkligen behöva! Kommer vara mos i hjärnan efter tenten så kvällen består av noll planer.

Torsdag: Gymnastik föreläsning + en rytm och rörelse lektion samt en naturvetenskapstimme står på schemat. Kl.17:30 ska jag på bodystep + sprint med Wilma.

Fredag: En grupptimme i naturvetenskap, en modda föreläsning och en grupptimme i matte ska jag hinna med innan jag får ta helg! Efter skolan ska jag och Matilda till gymmet och köra ett mag/rygg pass. På kvällen blir det Idolmys <3

Lördag: Möjligtvis jobb, annars är jag ledig.

Söndag: På eftermiddagen ska jag och mamma på Mark Levengoods föreläsning här i Vasa. Det ser jag riktigt mycket framemot!

 

DSC03681

 

Ha en underbar vecka!!<3

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar