header14

WEEKLY PLANS

Skrivet av Ronja Strömvall 07.11.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Bättre sent än aldrig! Här kommer veckans planer.

 

DSC02720

 

Måndag: Strandpromenad med Lotta och Mette! Absoluta höjdpunkten på dagen. Skola från 12:30-16:00. Naturvetenskap (geografi) och gymnastik (innebollspel) stod på schemat. På kvällen - boxning med Becca och sedan core.

Tisdag: Städförmiddag här hemma. Skola från 12:30-16:00. Matte (programmering) och Naturvetenskap (fysik) stod på dagens agenda. Mot kvällen blev det ett bodyattack pass med Wilma.

Onsdag: Ansvarar för Sevendays instastory hela dagen! Kolla in den om du vill följa med mig ordentligt! Kl.06:00 ska jag och Becca befinna oss utanför Novia för att köa efter biljetter till Glöggrundan! Både Molly Sandén och Tjuvjakt lockar mig! Få se till vilken efterfest vi får biljetter. Hoppas, hoppas vi överhuvudtaget får biljetter! Sedan har jag skola från 10:15-16:00. Mamma har bjudit hem oss på middag och därefter ska vi till Ollis där det vankas Rockidolen!!

Torsdag: Kl.09-11:15 har jag textil. Sedan slutar jag för dagen. Då tänkte jag köra ett ordentligt benpass på gymmet och sedan väntar skoluppgifter hela kvällen.

Fredag: Skola från 08:30-14:00. Efter det ska jag träna mage/rygg och sedan tar jag helg. Vi ska fira pappa på kvällen (farsdag i förväg) för på söndag ska vi till Jeppis och fira Simons pappa.

Lördag: På förmiddagen ska vi gå Iskmo-Jungsund vandringsleden med mamma och pappa. På eftermiddagen ska vi flickor förfesta hos Sofie som fyller år på söndag och sedan styr vi stegen mot Academill där det vankas sportsitz!!

Söndag: Åker till Jakobstad och firar farsdag!

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar