header14

WEEKLY PLANS

Skrivet av Ronja Strömvall 03.12.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Måndag: Skola (enda skoldagen denna vecka!), sköta lite ärenden på stan med Simon, Amos kommer över för att leka med Mette och så blir det ett F.I.T pass tillsammans med Becca. Ikväll ska jag mysa ner mig i soffan och se på "Svenska hjältar galan" som kommer på TV4. Den fååååår du inte missa! Det är det viktigaste och mest rörande programmet du kommer ha sett under hela året!

Tisdag: Under förmiddagen tänkte jag köra ett rejält benpass nu när jag äntligen är frisk! Resten av dagen ska jag bara vara hemma och göra undan inlämningsuppgifter. Vi har flera uppsatser och dylikt som ska vara inlämnat senast nästa vecka så det gäller att sätta fart. Sista slutspurten!

Onsdag: Skriva på inlämningsuppgifter, tvätta kläder och på kvällen ska jag med Matilda på F.I.T.

Torsdag: Självständighetsdagen! Jag och mamma ska åka över till Umeå för en shoppingdag på tumanhand. Det ser jag framemot då vi inte alls hunnit umgås mycket på sista tiden!

Fredag: Hela förmiddagen tänkte jag göra undan inlämningsuppgifter, på eftermiddagen ska jag och Ronja M till Övis gymnasium och berätta om hur det är att studera till klasslärare! Det ska bli roligt! Efter det ska jag på F.I.T med Wilma och sedan blir det fredagsmys här hemma med Simon och Mette. Det är ju Idolfinal! Den får du inte missa. Det är mina två favoriter Kadiatou och Sebastian som står mot varandra!

Lördag: Mysigaste morgonen den här vecka är definitivt denna. Jag och mamma ska nämligen på Frukostflickornas evenemang på Iittala Outlet i stenhaga. Måste åka därifrån lite tidigare för att hinna till min frissa tid kl.11. Den här gången ska det både klippas och färgas. Har en aning om hur jag vill ha det och lovar visa resultatet efteråt!

Söndag: Vilodag! Kanske blir det ett träningspass eller så inte. Beror på hur jag känner mig. En lugn dag blir det i alla fall!

 

821bd6aa6cc1d107447dde0fa831e5e9

(bild länk)

 

Med den här bilden önskar jag dig en extra mysig vecka!<3

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar