El- och lårproblem

måndag 8 maj 2017 - 09:14 | 0 Kommentarer

Jag har haft ett SoMe/datorfritt veckoslut. Det har verkligen inget att göra med tidigare inlägg om mera lugn och ro, utan mer med elproblem och sträckt lår. Känner i övrigt inte så stort behov av att ha internätpauser för har lyckats minimera min tid på olika forum ganska okej. Jag är inte längre 24/7 online. Åtminstone känns det inte så. 

På lördag var det Nordic Sports Day. Jag sprang och sprang tills mitt framlår tog stryk och sa sluta Sandra, du är inte i så bra skick som du tror. Jag fick sätta mig på bänken och heja mitt i innebandyfinalen. Så besiviken. Efter fotboll och innebandy har jag nu äkta finska sommarben med sisådär 15 blåmärken. Vi är så få finländare i Tanzania (Tack nu ba regeringen för alla biståndsnedsäkrningar) så några få måste spela alla sporter, medan enbart svenskarnas hejarklack är större än hela det finska laget. Med finsk sisu som strategi blev det ändå en andra plats. (Å ja, Sverige vann). 

Igår hade vi (igen!) elproblem och var utan el hela, halva dagen. Förstås hade jag inte laddat mina apparater som dog en efter den andra. Det här elproblemet händer om och om igen. Speciellt när det regnar mycket. Vi blev så sjukt störda och nu har vi bestämt oss för att flytta, eftersom problemet är huset, inte eltillförelsen. Det här är också en bra tidpunkt för flytt, eftersom man kan se vilka hus/lägenheter som tar skada under regnperioden och vilka som inte gör det. Man vill ju undvika att ha en sjö i sitt kök till exempel. 

Nu hade jag förstås kunnat knäppa en bild av hur jag försöker lura världen hur sportig jag är, (är i själva verket ganska lat), men det gjorde jag förstås inte. Min enda bild från lördagen är från takterassen där vi firade vårt silver. Ni ser mina prioriteringar. Sjukt fin utsikt över Dar, fast det ser ni förstås inte på den här bilden (alltså mega failure. Ska bli en bättre fotograf). Terassen rekommenderas varmt, om nu någon av mina läsare råkar ha vägarna förbi här och vill dansa. Dessutom, det går också alldeles utmärkt att dansa på ett ben, insåg jag. 

IMG 8981

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.