Googlar: att gifta sig

söndag 1 oktober 2017 - 17:50 | 7 Kommentarer

 

Inledde dagen med att googla: hur gifter man sig. För att vara ärlig har jag ingen aning. Men efter århundradets mest romantiska frieri så har nu den informationen plötsligt blivit aktuell. Vi ska gifta oss! Helt krejsigt! 

DSC 0253

Victor lyckades överraska mig totalt på min födelsedag tidigare i veckan. Han plockade upp mig från jobbet, sen åkte vi ut med båt till ön där vi var på vår första dejt (också den på min födelsedag). Det här slår verkligen min morotskaksöverraskning på hans födelsedag tänkte jag. Sen tar han fram ett mycket speciellt vin som hör till mina favoriter. Jag har ingen aning om hur han fått tag på det eftersom det är från en liten vingård i Tyskland och vi befinner oss på en ö utanför Tanzania. Wow tänker jag. Allt det här för min födelsedag. Min massage och pedikyr present till honom känns plötsligt aningen futtig. (Note to myself; måste bli bättre på presenter) 

DSC 0246NÅ. Sen drar han fram en ring varpå jag säger är du helt galen. Sen kom jag på att protokollet är att jag ska säga ja eller nej. Sa ja. Vilken tur! Ringen hade han också på något mystiskt sätt fått hit från Finland. Aj huhu hörni så bortskämd jag är. 

DSC 0250Det här är så vi. Vi dricker dyrvin ur platsglas i pussikalja stil. Victor hade också klätt upp sig som ni kan se. Själv var jag på stranden i jobbkläder. Nån gräns på all romantik måste det ju finnas. Egentligen är vi rätt så oromantiska av oss, så det här var verkligen något alldeles alldeles extra. Allt komponerat av Victor och en hel del av våra och mina vänner, som alla snällt hållit tyst. Allt var verkligen så perfekt som det ser ut och jag är världens lyckligaste skit. 

DSC 0244Så när ska vi gifta oss? Vi vet inte. Var ska vi gifta oss? Vi vet inte. Vi vet inte så mycket mer än att just vi två ska vara tillsammans. (Ja, å sen vet Victor allt om frieritraditioner och äktenskapslagstiftning i Finland...Han har nämligen läst på!!! Det är mer än jag.). 

Taggar:

7

Kommentarer

 • Sara

  01.10.2017 19:42 (2 månader sen)

  Åh så kul. Grattis!!


 • Anna-Kajsa Blomqvist-Liljeblad

  02.10.2017 08:51 (2 månader sen)

  Jeee, stort grattis Sandra och Viktor! Vad roligt!

  • Sandra Grindgärds

   02.10.2017 18:04 (2 månader sen)

   Tack frun!


 • Sarah

  02.10.2017 13:52 (2 månader sen)

  Stort grattis ?

  • Sandra Grindgärds

   02.10.2017 18:03 (2 månader sen)

   Tack!


 • Kugge

  02.10.2017 18:28 (2 månader sen)

  Grattis, vad härligt! <3 Så fint fixat av honom också!!


 • Malin

  10.10.2017 21:52 (2 månader sen)

  Härligt! Precis så skönt o fint som ett frieri ska vara!? Få vara sig själv i egna bekväma kläder utan att behöva klä sig i nåt obekvämt man ej känner sig "hemma i" o skitsamma vilket glas man har, plastmuggar går inte sönder i väskan som kanske vinglas gör. Stort grattis till er! Roligt att läsa din blogg! Intressant att få läsa om någon i ett land långt borta härifrån Fin.


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.