Hemma <3

måndag 19 juni 2017 - 21:59 | 0 Kommentarer

Alltså hur ska man hinna med internätet när man ser på sånt här dagarna i ända. Jag är hemma i Henriksdal. Jag är förvirrad av tystnaden och ljuset till den grad att jag har svårt att sova, eller sen är det bara för att jag är så exalterad över att vara hemma. Det finns liksom inte en bättre plats på sommaren. 

IMG 9610Jag njuter av att se på åkrar och lyxen att köpa nypotatis direkt ur åkern. Sånt som en gång var min vardag. Sånt som en gång var det enda jag visste. Nåjo, nog visste jag annat också, men mina somrar bestod av mycket åkrar som barn.

IMG 9599Äppelträd <3 Synd att mitt flyg hem går innan äppelsäsongen, för jag har aldrig sett så många blommor på vårt träd innan. 

Idag har jag bråttats med långt gräs i så hög grad att jag lyckades söndra en gräsklippare. Ups. Min mamma hade en stor trädgård. En alldeles ljuvlig trädgård. Vi hinner inte riktigt med att sköta om alla hennes blomland, så år efter år blir ett land istället en gräsmatta. Det vi inte tänkte på då är att nu har vi kanske byns största gräsmatta. Aj huh huh vilken bra träning. Men nu är det slätt och fint tills midsommar då jag reser bort. 

Taggar:

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.