Sara header augusti21

Böcker jag ska läsa ut i sommar

Skrivet av Sara Storbäck 16.05.2018 | 7 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

bocker sommaren2018Jag hör till den kategorin människor som gärna öppnar en ny bok med stor entusiasm och läser några kapitel innan jag oplanerat slutar läsa. Det är aldrig så att jag slutar läsa för jag tycker boken är tråkig. Det är bara det att det aldrig blir av. Nu känner jag att absolut måste ändra på det och därför gör jag en lista på böcker jag vill läsa ut i sommar och publicerar den här. (Jag håller fortfarande på att läsa Omgiven av idioter, som jag bloggade om tidigare, men så snart jag läst ut den boken ska jag börja bocka av den här listan).

 

Konsten att vara kvinna - Caitlin Moran

 

En bok jag hittade när min skola hade haft bokbytardag. Caitlin Moran skriver om sitt eget liv från tonåring till vuxen och verkar behandla allt från mobbning och könsnormer i dagens samhälle till relationer och utseendehets. Ser framemot att läsa!

 

Glöm mig - Alex Schulman

Alex Schulmans bok om sin relation till sin mamma Lisette. Jag har tidigare läst boken Skynda att älska, som handlar om Schulmans relation till sin pappa och gillade den enormt mycket, därför tvekar jag inte på att jag kommer att gilla den här boken heller. 

 

Tid - Alex Schulman och Sigge Eklund

En bok som jag påbörjat flera gånger och att jag aldrig läst ut den helt känns ganska sorgligt eftersom jag verkligen gillat bokens början och eftersom jag verkligen gillar Alex och Sigges sätt att skriva och uttrycka sig. Om jag lyckas läsa ut denna bok och gillar den kanske jag även beställer hem uppföljaren Rum, som släpptes i slutet av förra året.  

 

Försoningen - Amanda Schulman och Hanna Widell.

En skönlitterär bok om två systrar som lever helt olika liv och bryter kontakten med varandra. Känner att jag vill läsa den, eftersom jag då och då lyssnat på Hanna och Amandas förra podd, Fredagspodden. 

 

 

______________________________________________________

 

When I start reading a book, I often quit after a couple of chapters and that's a thing that I want to change this summer. Therefore, I wrote a blogpost about what books I want to get through this summer. Most of these books are originally written in Swedish, so I decided to only write about them in Swedish.

Kommentarer

 • Alexandra Grahn 16/05/2018 11:28am (5 år sen)

  Bra tips! Har läst konsten att vara kvinna, den var bra!

  • Sara Storbäck 16/05/2018 12:42pm (5 år sen)

   Tack! :) Vad roligt att den var bra :) Ser mycket framemot att läsa den :D

 • Celine 16/05/2018 11:38am (5 år sen)

  Lycka till med läsningen nu då!

 • Emma Engström 16/05/2018 6:19pm (5 år sen)

  Det är så mycket mysigare och roligare att läsa böcker under sommaren, men jag önskar att jag hade motivationen till det! Tycker ändå det är avkopplande att läsa ibland :)

 • Isabel 17/05/2018 12:56am (5 år sen)

  Härligt med sommarläsning! Nu har du förhoppningsvis både tid och motivation att läsa ut böckerna! :)

 • Matilda Berlin 17/05/2018 11:42am (5 år sen)

  Men åh! Du måste säga vad du tycker sen!! Behöver lite lästips inför sommaren =) Kram <3

 • Natalie Midestad 17/05/2018 10:05pm (5 år sen)

  Vad roligt med tips! :D

 • MALIN 17/05/2018 10:23pm (5 år sen)

  Kul att se! Älskar att läsa på sommaren! Kram

Skriv en kommentar