MAMMA

söndag 13 maj 2018 - 19:57 | 1 Kommentarer

Grattis på morsdagen alla underbara mammor ♥ Och speciellt tänker jag ju på min egen, älskade mamma. Tyvärr får jag inte fira morsdag med henne detta år men de personer man älskar finns ju alltid med i hjärtat! Tänkte bjuda på en lista från Sevendays, söndagen till ära.

 

Mammor är: De tuffaste personerna på jorden. Jag tror man inte kan föreställa sig det ansvar och den stora angsträngning det faktist är att vara mamma.


En mamma jag ser upp till: Förutom min egen, så ser jag upp till Isabella Löwengrip. Hon får så otroligt mycket skit och näthat varje dag för hur hon uppfostrar sina barn och hur hon prioriterar sitt liv. Som att någon faktist hade en aning eller ens hade rätt att döma? Jag tycker hon gör ett superjobb med sina barn och lär dem engelska, prioriterar lektid framför hussysslor och verkar älska dem ändlöst. En supermamma som prioriterar både karriär, familj och sig själv!


Jag som mamma är/skulle vara: Ingen aning, jag är inte mamma. Tror det är svårt att föreställa sig hur jag skulle vara. Om jag någonsin blir mamma vill jag vara rätt ledig och flexibel. Absolut inte sträng och stängd. Jag vill att mina barn ska kunna tala med mig om allting från början. Och jag kommer finnas där i alla lägen.

 

24474597 10155940578712767 1747117674 o

DSCF3664

 

Det bästa med min mamma: Att hon är lojal. Hon skulle ställa upp i vått och torrt och finns bara ett telefonsamtal iväg från mig. Jag lyssnar alltid mest på mammas råd när det kommer till det mesta i livet. 

 

En sak min mamma lärt mig: Att kunna stå på egna ben och vara självständig.

 

lissabon2

IMG 4989

 

På så sätt liknar jag min mamma: Jag tror vi liknar varandra ju äldre jag blir. Vi båda njuter av livet, uppskattar att resa, god mat, har samma humor, är självständiga och tar inte allt i livet på fullt allvar! Jag liknar min mamma på många sätt.

 

thetableamarillo1

frukost1

22690455 10155830419647767 1833787495 o

IMG 4730

Så många fina middagar har vi delat världen över


Det här borde alla mammor ha rätt till: Lika lön, bra moderskapspenning och en stöttande familj.


Så firar jag morsdag: Planen är att bruncha någonstan i stan, spela tennis och träna på gymmet, vila och göra hemmagjorda hamburgare ikväll. En väldigt bra söndag i mina öron.


En hälsning till en speciell mamma: Till min mormor, farmor och mamma! Trots att jag inte får vara med på morsdagen så älskar jag er och ser upp till er varje dag för de power kvinnor ni är ♥

Taggar:

Kategorier:

Listor

1

Kommentarer

 • Danielas Dagbok

  13.05.2018 22:08 (3 månader sen)

  Tycker att mycket av den skit Isabella Löwengrip fått/får är oförtjänt och alldeles för grov för att ens få existera, och håller med om att ingen läsare kan veta hurudan hon egentligen är som mamma eller som människa överlag. Men, en sak jag verkligen fick obehag av, var hur hon i podden Schulman Show pratade om sina barn. Skulle aldrig sitta och skriva hot eller anonymt hat åt henne, men efter den dagen då jag lyssnade, kan jag säga att jag inte längre ser upp till henne på samma sätt som förr, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev fundersam över hurudan hon är som mamma. Har inga barn själv så vet inget om hur det är att vara mamma, men vill tro att alla mammor vet bäst gällande sina egna barn och vill sina barn det allra bästa, men att planera barnens aktiviteter enligt då bloggen behöver mer statistik samt att strunta i säkerhetsråd gällande barnen låter väldigt märkligt, åtminstone i mina öron.

  • Julia Holmqvist

   14.05.2018 18:45 (3 månader sen)

   Ja, jag har också lyssnat på Schulman Show och konstigt nog reagerade jag inte alls på det du skriver. Eller kommer inte ens ihåg att hon talade om det haha. Jag tycker fortfarande hon är en grym mamma genom att både våga satsa på sig själv OCH barnen. En mamma som mår bra = barn som mår bra tänker jag. Så tråkigt om hon inte följer säkerhetsråd gällande dem! Men tror sist och slutligen att vi som bloggläsare vet väldigt lite om hur det ser ut "på riktigt". Tack för din kommentar :)


Skriv kommentar