header4

Sevendays' 4 Year Anniversary

Skrivet av Sara Storbäck 17.02.2019 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

vegoshi sushi4

vegoshi sushi1

Det är lördag morgon. Jag är bjuden på brunch på Vegoshi för att fira Sevendays' 4-årsdag tillsammans med ett gäng andra bloggare. Kul att få klä sig, sminka sig och åka iväg en stund efter att ha stannat hemma och varit sjuk i mera än en veckas tid.

It's Saturday morning. I'm invited to a brunch at Vegoshi to celebrate Sevendays' 4 years anniversary with some other bloggers. Nice to put some nice clothes and some make up on and go somewhere after staying at home sick for more than a week. 

vegoshi sushi2

När vi anländer till restaurangen hälsar vi först på varandra och småpratar lite, medan restaurangpersonalen dukar fram maten på bordet. Den vackraste sushi, dumplings och summer rolls som jag någonsin sett.

When we arrive at the restaurant, we greet each other and have a little small talk, while the staff set the table with the most beautiful sushi, dumpling and summer rolls that I've ever seen.

 

vegoshi sushi3

Varje tugga är vegansk. Och extremt god! 

All the food is vegan. And extremely tasty! 

 

vegoshi sallskap

Brunchen börjar med en presentationsrunda där varje bloggare får presentera sig. Roligt att träffa alla, både nya och gamla bekantskaper.

The brunch start with a presentation of every blogger. Nice to meet everyone! 

 

vegoshi prisutdelning

Plötsligt överraskar Julia, som är medieproducent på Sevendays och Foodly, med en liten prisutdelning för oss bloggare. 

Suddenly, Julia surprises us with an award ceremony.

 

vegoshi tipsare

Jag blir utnämnd till årets tipsare, yayy! Roligt att tipsen uppskattas, för de är bland de inlägg som jag tycker är roligast att skriva. När jag planerar innehåll till bloggen brukar jag utgå från vad jag själv skulle vilja läsa. Även om vardagsinlägg är roliga, bör en riktigt bra blogg också innehålla tips, guider, råd eller någonting annat som jag som läsare kan lära mig något av. Det är variationen som gör en blogg intressant. 

I get the award for the blogger who shares most advices, yayy! It's so nice that the advices that I share are liked, because I enjoy writing those blogposts. When I plan content for this blog, I proceed from what I would like to read. Even though everyday life-posts are fun, I think there has to be some advices, guides or something else that I can learn something from. It's the variation that makes a blog interesting. 

 

vegoshi desserter

vegoshi glass

Slutligen är det dags för dessert. Vi får välja mellan tre olika veganska efterrätter och jag bestämmer mig för en sockerfri glass med smak av banan och jordnöt. Efter att bara ha varit ute i några få timmar börjar jag känna mig riktigt trött och kraftlös, så ännu är jag inte helt återställd från att ha varit sjuk. Mamma hade rätt. Dock hade jag riktigt trevligt och maten var fantastiskt god. Kommer definitivt att besöka Vegoshi igen. Tack Sevendays och Vegoshi för ett trevligt event! 

Lastly, it's time for dessert. We get to choose between three different vegan desserts and I decide to try a sugar-free ice cream with taste of banana and peanut. After being out for just a few hours, I start to feel very tired and powerless, so I'm still not all recovered from being sick. Mom was right. Although, I had a very nice time and the food was delicious. I'll definitely visit Vegoshi again. Thank you Vegoshi and Sevendays for a fun event! 

 

Kommentarer

  • Eva-Maria Storbäck 17/02/2019 9:43am (3 månader sen)

    Och av bilderna att döma har du fått i dig en massa vitaminer och antioxidanter som påverkar återhämtningen i positiv riktning! Det där stället tänker jag besöka! Bilderna får det att vattnas i munnen, inte bara glassen, utan allt!

    • Sara Storbäck 18/02/2019 11:02pm (3 månader sen)

      Absolut! Kan varmt rekommendera ett besök till Vegoshi :)

  • Ida 18/02/2019 7:54pm (3 månader sen)

    Va hede såg gott ut!! Å grattis till utnämningen ????

Skriv en kommentar