Vegansk pasta bolognese med It's Pure.
Inlägget är ett kommersiellt samarbete
It's Pure.
***
Jag hör inte till de som kan presentera mig som vare sig vegetarian eller vegan. Dock byter jag gärna ut köttet då och då, eftersom det lär vara hälsosamt för en själv och dessutom sparsamt för miljön. Jag är även en riktig matfantast, som verkligen tycker om att testa nya maträtter och därför blev jag extra glad när jag blev tillfrågad om jag ville göra ett bloggsamarbete med It's Pure.
It's Pure är en delikatessbutik och ett av Finlands mest ledande företag när det kommer till naturlig och organisk mat av hög kvalitet. It's Pure's butiker finns i hela 16 städer i Finland och där erbjuds ekologiska, veganska och glutenfria snacks och matingredienser. Helt utan tillsatsämnen och konstigheter. Dessutom säljs produkterna i miljövänliga förpackningar.
Jag fick prova på att fixa ihop en vegansk pasta Bolognese med produkter från It's Pure's butik och jag förvånades framför allt av hur enkelt det kan vara att tillaga vegansk mat.
Jag använde mig av:
1. Vegan Meaty Mix. Ett veganskt köttsubstitut, som innehåller bland annat kikärtsmjöl och korssade chiafrön. Rikt på både protein och fiber. Dessutom slogs jag av en härlig doft av kryddor när jag öppnade förpackningen.
2. Kikärtsfusilli. Glutenfri pasta, som också är rikt på protein och fiber.
3. Toscana Pasta Sacue. En pastasås tillverkad på bland annat tomat och aubergine, som var precis så där fräsch och god som endast en italiensk pastasås kan vara.
Maten var väldigt god och att tillreda rätten tog mig inte alls lång tid heller. Helt ärligt tror jag inte att det finns någonting bättre än en maträtt som det går snabbt att laga när man vill ha en god och mättande sommarmiddag eller en härlig lunch att ta med sig till jobbet!
Produkterna som jag använde mig av och mycket annat gott finns att köpas i It's Pure's butiker, så glöm inte att besöka din lokala It's Pure-butik eller deras webshop: itspure.com.
_______________________________
This post is a collaboration with
It's Pure.
***
I am not one of those who can present themselves as a vegetarian or vegan. But sometimes, I choose to remove the meat from my meal to eat something else instead, because I have heard that it can be healthy to both yourself and your envirnoment to skip the meat sometimes. I am also such a food-junkie, who loves to try new meals. Therefore, I became very happy when I was asked to do a collaboration with It's Pure here on my blog.
It's Pure is a delicacy store and one of the most leading Finnish companies, when it comes to pure and organic food of an high quality. In It's Pure's stores, which you can find in 16 cities in Finland, you can buy ecological, vegan and gluten free snacks and food ingredients. Without unnecessary gasses and other weird stuff. The products are also sold in eco-friendly packages.
This time I got to make a Vegan pasta Bolognese with products from It's Pure's store and I was very surprised by how easy it can be to make vegan food.
I used:
1. Vegan Meaty Mix. A Vegan substitute for meat, including for example chickpea flour and crunched chia seeds. Rich in both protein and fiber. I also was hit buy a lovely smell of spices when I opened the package.
2. Chickpea fusilli. Gluten free pasta, also rich in both protein and fiber.
3. Toscana Pasta Sauce. A pasta sauce, made from tomato and aubergine, exactly as fresh and tasty as only an Italian pasta sauce can be.
The food was so tasty, and it didn't take any long time to make it either! Honestly, I don't think that there is anything better than a dish that doesn't take a lot of time to make, when you want a tasty and filling summer dinner or a lovely lunch to take with you to work.
You can find all the products that I used and a lot of other goodies in it's Pure's stores, so don't forget to visit your local It's Pure-store or their webshop: itspure.com.
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar