What else than a piece of cake?
Det är länge sedan jag har bloggat om någonting annat än mat eller bakverk. Så länge sedan att jag inte vet om jag minns hur man gör. Mat måste man ju ha alla dagar, men vad annat har hänt på sistone?
Sommaren gick mest åt till att jobba och att låtsas läsa några distanskurser. Låtsas, eftersom att de aldrig blev riktigt klara. En kurs blev jag klar med i juni, men bara för att den lämnat på hälft sedan december eftersom jag var tidsoptimist då. Ändå fick jag ju ihop 70 studiepoäng under första studieåret, så jag är nöjd.
Det känns som jag inte har träffat folk sedan i mars. Och med folk i det här sammanhanget menar jag studiekompisar. I höst har jag helt enkelt inte hunnit delta i några evenemang. Två resor blev också inhiberade till följd av coronan. I övrigt ska man ju bara vara tacksam så länge man själv och alla ens närmaste är friska.
Men vad har jag gjort då? Jag har jobbat med att designa FSS-kalendern och ett nummer av Elevbladet vid sidan av jobbet i Söderbacks trädgård. Jag har också inlett mitt andra studieår, året när jag studerar biämnet medier och kommunikation. Studierna tar det mesta av min tid just nu, men vi gör massor av intressanta saker. Vi skriver artiklar, går på presskonferenser via Zoom och i slutet av denna vecka börjar radiokursen!
På grund av de restriktioner som råder här går allting på distans. Allt tekniskt fungerar bra, men det är ganska ensamt att vara studerande just nu. Så jag tänker fortsätta brassa på med recept här inne på bloggen. :)
It's been a while since I wrote a blogpost about anything else than food, so I think it's time for a so-called life update.
During the summer, I mostly worked and started some distance courses that I never finished as the time optimist I am. During my first year at the university I got 70 credits anyway, which I'm actually happy with. I haven't seen any of my classmates or other friends from school since March. Two trips that I had planned was also cancelled. All this because of the corona virus, but I guess I can't be anything else than happy, since my family and I are still feeling well.
But what have I done? I have designed a calendar for FSS and FSS's magazine Elevbladet, at the same time as I have been working with my other job in gardening. I've also started studying again. This year I am studying media and communication, which I minor in. The studies take up most of my time right now, but we get to do a lot of interesting things. We write articles, take part in press conferences and at the end of this week, our radio course starts!
Because of all the restrictions, we only have distance studies. All the technical stuff is working really well, but being a student is quite lonely right now. So I will continue to post recipes here on the blog. :)
Kommentarer
Ingen har kommenterat ännu
Skriv en kommentar