Sara header augusti21

YouTube favourites (in Swedish)

Skrivet av Sara Storbäck 07.06.2018 | 0 Kommentarer

My YouTube favourites

 

Jag hör egentligen inte till de som tittar på YouTube speciellt mycket. Om sanningen ska fram föredrar jag poddar framför YouTube, eftersom man kan göra annat samtidigt som man lyssnar. På sistone har jag dock fastnat för två svenska YouTube-kanaler som jag tänkte tipsa om här idag. Senare kommer ett inlägg med engelska favoriter.

 

Skarmavbild 2018 06 06 kl. 19.24.47

Först ut är Nevnarien, eller Elin Kero, som hon egentligen heter. Elin är bloggare och fotograf och jag har följt hennes blogg i åratal, men aldrig kommit mig för att titta på hennes videor förrän nu i vår. 

Hennes videor är filmade på ett genomtänkt sätt och Elins sinne för bild och estetik framkommer minst lika mycket i hennes vloggar, som i hennes stillbilder. Jag kan se hennes videor från Medeltidsveckan på Gotland om och om igen, utan att tröttna. Däremot blir jag desto mer peppad på att själv besöka Medeltidsveckan någon gång. 

 

Skarmavbild 2018 06 06 kl. 19.25.08

Flora och Alexandra är en ganska nystartad YouTubekanal av bloggaren och författaren Flora Wiström och hennes vän Alexandra Andersson. Jag blev riktigt glad genast när jag fick höra att Flora skulle börja med YouTube! På sin kanal publicerar Flora och Alexandra videor där de tar upp viktiga ämnen såsom akne, vänskap, ätstörningar och så vidare. Man får också följa dem när de besöker EU-parlamentet och när de testar veganska glassar. Denna kanal rekommenderar jag starkt! 

 

 

____________________________________________________________

In this post I share some of my favourite Swedish YouTubers and therefore I chose to write the blogpost only in Swedish. My plan is to post an English version, with my English-speaking favourites soon.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar