b2

Början på en ny kula

Skrivet av Sara Hellström 31.01.2018 | 1 Kommentarer

Då jag skulle flytta min blogg hit till Sevendays, funderade jag länge över om jag skulle ta med mitt gamla arkiv eller inte. Jag har många bra saker i mitt arkiv, men samtidigt kändes det lite som jag ville börja från noll här. Börja på en ny kula. 

Jag bestämde mig för att inte flytta över mitt arkiv, i alla fall inte i nuläget. Jag tänkte att istället kanske jag kan återuppliva några av mina gamla inlägg och ge dem ett nytt andetag här. Damma av dem lite grann och fräscha upp dem. De där bästa, de där som borde läsas om och om igen. Vad tror ni?

DSC2Jag har länge haft drömmen om att ta bloggen ett steg längre, något jag skrev rätt så mycket om på min gamla blogg. Jag ser detta som en ny möjlighet att komma ett steg vidare på min dröm. Att komma framåt och bygga vidare på något riktigt bra. Min gamla blogg är en salig blandning av innehåll från de senaste sex åren, här kan jag börja bygga upp en renodlad matteblogg från noll. En ny start.

Jag älskar att få dela med mig av min och Biancas vardag, få dela med mig av mina allra bästa hundtips och fram för allt älskar jag allt bloggandet ger mig. Det ger mig så otroligt mycket. Jag lär mig saker, massor med saker. Vi har till och med fått flera vänner via bloggen, vilket är helt fantastiskt. Min stora passion här i livet är hundar och jag brinner verkligen för att få dela med mig av min passion. En stor hobby som förhoppningsvis kan växa sig till något större. Något mer.

Kommentarer

  • Christina 10/02/2018 7:09pm (22 månader sen)

    Grattis till nya bloggen! :) Vad roligt om du väljer att lyfta och damma av några gamla inlägg också. Då hittar jag lite ny läsning också tror jag. ;)

Skriv en kommentar