1D2

Dagens tankar

Skrivet av Sara Hellström 02.05.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Vappen och Första maj är förbi. Vi firade egentligen ingenting, förutom ett spontant glas rosé på svärföräldrarnas balkong på måndagskvällen. Funderade köpa en ballong åt Bianca och mig, men inte ens det gjorde jag. Igår jobbade jag och såg till att alla första maj firare hade skumppa i glasen och mat i magen. Gick och lade mig tidigt och sov som en stock hela natten. 

Idag har jag (äntligen) varit hos frissan och kapat bort över 10 cm. Det är säkert två år sedan jag har klippt håret senast, så det var verkligen på tiden. Det känns så skönt och fräscht. Behövligt framför allt, nu då våren och sommaren står inför dörren. 

Efter frissan åkte jag en sväng till loppis, men väl på loppiset fick jag sådana skuldkänslor över Bianca som väntade hemma så jag sprang snabbt igenom loppiset och åkte sedan hem tillbaka. Jag började sakna henne så otroligt då jag strosade där runt hyllorna, riktigt så det kändes i hjärtat. 

Om ett par timmar skall jag åka till jobbet, jag har kvällsskift ännu denna vecka. Det positiva med kvällskift är att man har möjlighet till sovmorgnar och hinner göra en massa ärenden på dagarna innan jobb, om man vill. Jag har varit lite lat nu då jag haft kvällskift och inte gjort speciellt mycket av dagarna. Men, variationen mellan att jobba dag och kväll gillar jag, även om man är lite lat ibland.

Dagens tankar, vad sitter ni på för tankar idag?
DSC00467

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar