1D2

Det blir en julkalender även i år

Skrivet av Sara Hellström 28.11.2018 | 0 Kommentarer

Visste du att jag har haft en bloggjulkalender på min blogg de tre senaste åren? Jag har egentligen länge vetat vad jag ville göra detta år, men sedan hände allt med Selma och livet blev stående på paus. Måste erkänna att motivationen för allt annat än att överleva vardagen har varit lågt. Jag sörjer fortfarande och kämpar mig igenom dagarna, men sakta men säkert börjar jag kunna andas igen. Kunna se ett litet ljus även i detta mörker. 

Tanken att skippa årets kalender helt fanns definitivt där, men samtidigt vet jag att jag måste gå vidare och göra "normala" saker, göra det som jag tänkt. Så vi kör på som planerat, bära eller brista.

I år kommer jag att ha en "Best of" Julkalender. Jag kommer plocka ut de allra bästa bitarna ur mina tre senaste julkalendrar. Det kommer bli en salig blandning, men ni kommer få ta del av en massa hundrelaterade ämnen, tips och projekt. 

2015 hade jag inget speciellt tema på min julkalender, utan den innehöll bara en massa hundtips i text- och videoformat. 2016 var temat "24 aktiviteter för dig och din hund" och bestod av tjugofyra stycken videoklipp. Ifjol var temat " DIY och andra smarta tips" och bestod även den av olika videoklipp. 

I och med att jag hej vilt kommer att plocka ut bitar härifrån och därifrån, betyder detta alltså att numrorna på luckorna kommer vara lite missvisande. Det kommer kanske att dyka upp flera luckor som har samma nummer och de kommer inte att stämma överens med dagens datum. En bisak i det hela, men så att ni inte tror jag tappat det helt då det står lucka 15 på en video jag publicerar den tredje december. 

Så med det sagt, så hoppas jag att ni kikar in här dagligen med start kommande lördag den första december. Ha det bra tills dess <3 

Julkalendrar saramariaexenia

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar