1D2

En bra start på veckan

Skrivet av Sara Hellström 05.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Godmorgon på er,

Här har vi startat veckan på bästa möjliga sätt. Jag och Bianca steg upp tillsammans med husse som skulle iväg på morgonskift, alltså väldigt mycket tidigare än vi vanligen skulle ha gjort. Vi steg upp och fixade lite frukost åt honom, eftersom han fyller år idag. Förutom frukost överraskade vi honom med både tulpaner, ballonger och givetvis presenter. Det var en glad husse vi vinkade av då han åkte till jobbet. 

Jag har vanligtvis inga större problem med att komma mig upp på morgonen, men de sista veckorna har det varit riktigt tungt. Jag har knappt hört väckarklockan och legat och dragit med onormalt länge. Därför kändes det riktigt härligt att stiga upp lite tidigare idag. Man hinner göra hur mycket som helst på morgonen om man bara tar sig upp. Effektiva morgnar, något jag gillar. Tänker att jag nog skall försöka stiga upp tillsammans med sambon hela veckan och på så vis komma in i mina tidigare morgonrutiner igen. 

Orsaken till att jag känner mig ovanligt pigg och energisk idag kan bero på helgen vi har bakom oss. Vi har haft en riktigt fin och avkopplande helg. Vi har mer eller mindre firat sambon under hela helgen. På lördagen spenderade vi större delen av dagen i skogen, hela familjen. Jag och Bianca hade planerat en rutt längs en vandringsled här i närheten, vilket jag skall berätta mera om senare. På kvällen gick vi ut och åt och såg sedan en helt fantastisk pjäs på Wasa Teater. Igår tog vi en lång och slö sovmorgon, tittade på serier i sängen och struntade i klockan. På eftermiddagen åt vi mat med svärföräldrarna och avslutade sedan dagen på samma sätt som vi började. En riktigt härlig helg, på alla sätt och vis. 

Nu skall jag och Bianca gå ut en sväng och sedan är det dags för mig att bege mig till jobbet och köra igång en ny vecka. Ikväll skall vi fortsätta födelsedagsfirandet med tacofest för husse här hemma. Trevlig vecka önskar vi er alla <3 DSC01481

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar