b2

En dag med min favorittjej

Skrivet av Sara Hellström 07.01.2019 | 2 Kommentarer

God kväll,

Sitter här med en tekopp och kollar konstant på klockan med funderingar om jag borde äta något ännu ikväll. Jag skall nämligen på sockerbelastning imorgon och måste vara oäten i tolv timmar. Min gravida kropp tycker inte alls om att vara utan mat speciellt länge, så jag har tankat rejält nu inför morgondagen. Jag behöver oftast äta direkt jag vaknar, så hoppas morgondagen går bra trots att jag blir tvungen att skippa frukost. 

Idag har jag varit ledig och spenderat dagen med min absoluta favorittjej. Jag behöver knappast säga vem jag syftar på. Vi sov länge, åt frukost i sängen och gick sedan ut på gården en stund. Fotograferade lite bilder och lekte i snön. Sedan tog jag mig an några små målningsprojekt, en byrå och två små hatthyllor. Vet inte om jag tog i för hårt, trots att jag tyckte jag tog det riktigt lugnt idag, men efter andra varvet målarfärg skrek min kropp vila. Så det var det jag gjorde sen. 

Jag har lite svårt att komma igång med bloggen igen, märker jag. Dels försvann en stor del av min bloggiver med Selma och dels är det nästan bara babytankar som snurrar i mitt huvud. Jag skulle gärna styra tillbaka bloggen dit den hör hemma, till mina hundrelaterade ämnen. Ni får väldigt gärna ge mig hjälp på traven, fråga om ni undrar något eller ge mig tips på vad jag kunde skriva om. Tack på förhand!

DSC04674

 

Kommentarer

  • Nyfiken 08/01/2019 2:40pm (13 månader sen)

    Huset och bebisförberedelser vill vi också gärna ta del av.

  • Christina 11/01/2019 8:43pm (13 månader sen)

    Du kan väl skriva om hur ni ska introducera babyn för Bianca sen och dina tankar kring det. Vi funderar på det en hel del nämligen hos oss, hur det kommer gå för Doris för hon är ju så egensinnig och ska ju helst ha 100 % uppmärksamhet från oss. Har läst på en del om ämnet och det verkar ju inte så svårt, men det skulle vara så intressant att läsa dina tankar. :)

Skriv en kommentar