b2

En ny vecka med nya krafter

Skrivet av Sara Hellström 23.04.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det är med stor glädje jag välkomnar den här nya veckan. Förra veckan var tung på mera än ett vis. Eller tung är kanske lite att ta i, men lite småjobbig. Helst ville jag bara bläddra förbi hela veckan lika enkelt som man bläddrar vidare en sida i en bok. Det var dock inte lika enkelt i praktiken. 

Jag jobbade väldigt långa dagar hela veckan plus att vi hade en hel del att grubbla över på hemmaplan. Jag trivs väldigt bra på jobbet, så att jobba mycket stör mig inte på det sättet, men klart kroppen blir trött till sist. Speciellt eftersom det inte fanns speciellt mycket tid till att återhämta sig då jag väl var hemma heller. Vad som äter min tid och ork på hemmaplan lär ni få veta tids nog, men jag kommer att vara lite hemlighetsfull ännu ett tag. 

En ny vecka med nya krafter har vi nu framför oss. Idag är jag hemma med Bianca och vi har inga speciella planer, förutom en kvällspromenad med Rosie och hennes matte. Fram tills dess får vi se vad vi känner för och orkar med. 

På grund av tidsbrist och en ständig känsla av stress under den senaste tiden känner jag att jag skulle behöva hitta någonting som hjälper mig att slappna av i vardagen. Just nu har jag väldigt svårt att varva ner. Det är mycket som händer i våra liv just nu och trots att det är en övergående period vill jag gärna få kontroll över det. Trots att jag lägger mig raklång i soffan eller går en härlig promenad så går både hjärnan och kroppen på högvarv. Nästan hela tiden. Har ni några bra tips på lager, på hur jag kunde få kroppen att varva ner? Få en liten stund av avslappning bland all stress. Dela gärna med er!img 5251 2

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar