1D2

Lucka 15 - Trix du kan lära din hund

Skrivet av Sara Hellström 15.12.2018 | 0 Kommentarer

Godmorgon, 

Dagens lucka publicera från Åbo. Igår efter jobbet hoppade jag på tåget ner hit och skall spendera helgen här nere i Södra Finland för att träffa lite vänner och familj. Idag blir det brunch med vänner och sedan fortsätter färden till grannstaden för att äntligen få krama om min lilla brorson som jag inte träffat sedan i somras. Alltid då jag är borta från Bianca (även om det bara är för ett par dagar) så saknar jag henne så enormt, så jag blir alldeles varm i hjärtat då jag själv tittar på dagens lucka.

Detta är en lucka från min allra första bloggjulkalender från år 2015. Skulle jag göra om videon idag skulle jag med all säkerhet vilja ha både bättre kvalité och filmteknik samt mycket annat. Men, jag tycker ändå det är väldigt fint att se tillbaka på allt jag och Bianca har gjort tillsammans och hur vi utvecklats som team. Detta är som en helt ny julkalender för mig med, att få gräva i mitt gamla bloggarkiv och hitta de bästa godbitarna för er och mig. Det är så mycket jag helt glömt bort. 

Lucka nummer femton handlar om olika trix du kan lära din hund. Jag hoppas ni gillar den och önskar er en riktigt trevlig lördag och helg <3 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar