1D2

Månaden som gått: Februari

Skrivet av Sara Hellström 02.03.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

På min gamla blogg införde jag en månadssammanfattning. En lista jag själv komponerat ihop för att sammanfatta månaden som gått. Detta är något jag dels vill göra för mig själv, för att reflektera över månaden som gått och förhoppningsvis på det sättet bli lite bättre på att leva i nuet och ta vara på de små stunderna. Men också för att jag vill berätta för er hur månaden sett ut i sin helhet. Februari rusade förbi och jag hann aldrig skriva denna innan Mars månad snabbt kom på. Idag är det redan andra Mars och ni får sammanfattningen för Februari några dagar för sent, men lika läsvärd ändå. 

Månadens humör: Morgontrött, men glad och energisk. Har använt min tid väl och fått mycket gjort samtidigt som jag sett till att vila och ta hand om mig.

Månadens känsla: Glädje och Tacksamhet.

Månadens bästa: Att få börja blogga här på Sevendays.DSC00258

Månadens sämsta: Det har inte hänt så dåliga saker den här månaden, men det sämsta måste nog vara bussresan ner till Södra Finland i slutet av Februari. Min första resa med Onnibuss. Det var trångt, kallt, obekvämt och luktade illa. Dessutom var det nattbussen och jag var trött och hungrig. 

Månadens favorithändelse: Om bussresan var det sämsta, så var det ändå värt det till tusen. Bussresan tog mig nämligen till min bror i Pargas och där fick jag äntligen träffa min brorson för första gången, här är inlägget om vårt första möte. Hatar Onnibuss, men som den bästa fastern jag är så åker jag den när som helst igen för honom. <3 DSC00894 2

Månadens bästa beslut: Jag velade ett tag fram och tillbaka om jag skulle åka ner till Södra Finland för att träffa min brorson över ett dygn, eller inhibera min och Biancas massagekurs och åka ner en hel helg. Bestämde mig för att åka ner ett dygn så att jag inte behövde inhibera kursen. Det var ett bra beslut, jag hann träffa min brorson och fick ha en härlig kursdag tillsammans med Bianca helgen efter. Hade inte velat missat någondera. 

Månadens uppfyllda mål: Ett mål för året är att träna minst tre gånger i veckan, vilket jag lyckats bra med denna månad. För det mesta har jag fått in fyra pass per vecka, vilket känts lagom just nu.

Månadens projekt: Att komma mig för att läsa alla böcker jag lånade från biblioteket. Inlägget om den historien hittar du härDSC2

Månadens upptäckt: Att morgonkaffet smakar mycket bättre sittandes på golvet tillsammans med Bianca. Vanligen då jag jobbar kväll brukar jag och Bianca ta mysmorgnar, då vi bäddar ner oss i soffan framför en bra serie och dricker morgonkaffet. Denna månad flyttade vi ner oss på golvet framför soffan, med filtar och kuddar. Så mysigt! 

Månadens bästa inköp: Ett av mina mål för detta år är att varken köpa kläder eller skönhetsprodukter (hygienartiklar räknas inte hit) på ett helt år. Men, jag var dock tvungen att köpa ett rent sheasmör till mina söndriga och sjuka fötter. Det räddade mina fötter och var värt varenda slant!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar