b2

Snart har vi en 4-åring

Skrivet av Sara Hellström 27.04.2018 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Om mindre än två månader fyller Bianca fyra år. Fyra år! Jag var faktiskt tvungen att dubbelkolla om det inte var så att hon endast fyller tre, men nej. Hon fyller fyra år. Det är lite blandade känslor över hennes inkommande födelsedag. Dels har hon utvecklats (och fortsätter utvecklas hela tiden) till en fantastisk vuxen hund som blir mera mogen och mer världsvan för var dag som går, men samtidigt är det skrämmande hur snabbt det går. 

Jag minns bokstavligen natten hon föddes fortfarande, i detalj. Minns exakt dagen hon flyttade hem till mig och allt annat vi gått igenom. Som valp var hon ibland så jobbig så jag stängde in mig badrummet och räknade ner från tio. Där imellan var hon så underbar och helt perfekt. Trots vår turbulenta resa tillsammans har vi varit ett oklanderligt team sedan dag ett. Det har alltid varit hon och jag. Hur klyschigt det än låter, så har hon spelat en stor roll i hela det här "hitta mig själv" resan jag genomgått sedan hon kom in i mitt liv. Med henne vet jag idag vem jag är och vad jag vill. img 0206

img 0195

img 0180

Tänk att den här lilla krabaten på endast ett par hundra gram snart fyller fyra år och har fått en sådan stor plats i våra liv och hjärtan. En helt fantastisk resa vi har både bakom oss och framför oss. Jag är säker på att hon kommer att fortsätta förgylla våra dagar och imponera på oss ännu mera än vad hon redan gjort. 

Jag önskar jag kunde berätta för henne hur stort avtryck hon gjort på oss båda. Och även på andra utanför vår familj. Även om jag inte kan säga henne med ord vi båda förstår, så tror jag nog hon vet. Varje dag berättar vi för henne hur älskad och viktig hon är. Vad hon betyder för oss och framför allt mig. Det är hon och jag, det har det alltid varit och det kommer det alltid att vara, oavsett vad. 

Kommentarer

 • Danielas Dagbok 27/04/2018 4:26pm (20 månader sen)

  men söta öde vilken söt en!!! <333

  • Sara Hellström 27/04/2018 4:47pm (20 månader sen)

   Ja, svårt att förstå att hon varit så liten :)

 • Corinne Grönholm 27/04/2018 6:47pm (20 månader sen)

  Men hjälp vad underbart söt! Så mini <3 Blev så rörd av din text. Förstår verkligen den känslan ni delar, att vara ett team, växa tillsammans. Det är något så unikt och vackert. <3

Skriv en kommentar