b2

Välkommen till min nya blogg!

Skrivet av Sara Hellström 30.01.2018 | 0 Kommentarer

Hej på er, 

Sara heter jag, 27 år gammal och bosatt i Korsholm med min fästman och hund. Jag är usprungligen hemma från en liten ö i Södra Finland, Kimitoön. För ungefär sex år sedan flyttade jag till Vasa för att studera till Estenom. En sak ledde till en annan och jag stannade kvar i Vasa efter mina studier. Efter att jag tagit min Estenom examen fortsatte jag studera till Kosmetolog och fick ytterligare den examen för ungefär ett år sedan. Livet tog sedan oväntade vändningar och idag arbetar jag med ett annat yrke jag även besitter, nämligen servitör. 

För en del av er är jag säkert ett nytt ansikte, men jag tror också att många av er känner igen mig från min gamla blogg. Jag har bloggat lika länge som jag har bott här i Österbotten, det vill säga snart över sex år. Min blogg har hunnit byta både stil och inriktning under åren, men namnet har alltid varit detsamma. Idag bloggar jag kort sagt om vardagen och livet med hund och från och med idag bloggar jag här på Sevendays. 

DSC00258

Jag är uppväxt med hund och har alltid varit genuint intresserad av hundar överlag. Ett intresse som växt sig större med åren och som verkligen blommade ut då Bianca flyttade in till mig för tre år sedan. 

Då Bianca kom in i mitt liv föll det sig naturligt att delvis blogga om vardagen med henne. I dåläget studerade jag fortfarande till Estenom och inledde sedan mina läroavtalsstudier till Kosmetolog, så bloggen var en salig blandning av studier och övrig vardag. För ungefär ett år sedan bestämde jag mig dock för att satsa mera på att blogga om livet med hund, eftersom det är det jag brinner för. Dela med mig av hundtips, visa hur en vardag med hund kan se ut och ge er min synvinkel på saker och ting. Där började egentligen min strävan och dröm mot att bli något jag själv fritt valt att kalla en matteblogg. 

Jag har många gånger fått höra att min blogg har något för alla, även för de som inte själv har hund. Jag försöker se på saker och ting ur en hundägares perspektiv, men göra det intressant för en större målgrupp än bara andra hundmänniskor. Jag är väldigt glad att från och med idag få blogga just här på Sevendays och jag hoppas att både gamla och nya läsare fortsätter följa med min och Biancas vardag, här på vår nya adress. Välkommna!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar