b2

Vår vardag just nu

Skrivet av Sara Hellström 05.04.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Vi har kommit hem igen från vår lilla trip i Södra Finland. Vi hade en fin påsk där och tiden sedan vi kom hem har sprungit iväg för oss båda. Bara jag hinner visar jag er kanske några glimtar från vår lilla resa, som ni inte redan sett.

Bianca var väldigt trött då vi kom hem, hon hoppade gladeligen ner i sin bädd genast vi kom innanför dörren. Det var mycket program under hela påsken plus två långa bussresor, därav Biancas trötthet. Jag själv hann inte riktigt fundera på om jag var trött eller ej innan jobbveckan och andra diverse projekt drog igång. 

Men jag gillar vår vardag just nu. Trivs väldigt bra med allting just nu. Trivs på jobbet, trivs med mina vänner, sover gott och mår bra helt enkelt. Det händer en massa spännande och våren är på kommande. Det flyter på. Det enda jag inte riktigt hinner med just nu är väl bloggen. Inte så som jag vill i alla fall, men jag gör så gott jag kan. På tal om det, om ni har tips på önskeinlägg eller andra tankar och funderingar jag kunde ta upp i bloggen, kommentera gärna så fixar jag det! 

Nu skall jag titta ikapp lite serier och sedan har även denna dag kommit till sin ände. Imorgon är det fredag och jag har en ledig helg framför mig. Egentligen var tanken att jag skulle ha åkt till Åbo, men på grund av olika orsaker blev det inte av. Men kanske lika bra så, viktigt att ta det lite lugnt mellan varven också. Så, det skall jag göra i helgen, ta det lugnt. 

DSC01558

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar