1D2

Vi älskar dig, Selma

Skrivet av Sara Hellström 17.11.2018 | 6 Kommentarer

Det här är det tyngsta jag skrivit i mitt liv. Livet kastades upp och ner över en natt och vår familj är trasig. Allt känns väldigt meningslöst och jag vet inte hur vi skall fortsätta med våra liv. Jag vet verkligen inte. Det sägs att en katt har nio liv, men vår Selma fick inte ens ett. 

Jag är arg, ledsen och förstörd. Vi sörjer. Vi gråter, vi skriker och vet varken ut eller in. Det går inte att sova eller äta. Till och med att andas känns tungt. Vår Semla har gått vidare och lämnat ett enormt tomrum efter sig. En sorg som är för svår för att hantera. 

Selma flyttade in hos oss samma dag som vi flyttade in i huset. Hon blev snabbt en självklar del av vår familj och var pusselbiten som saknades. Hon förgyllde våra dagar med sin kärlek, sina busiga påhitt och sina vackra små ögon. Hon var den bästa. 

Selma var som en del av inredningen i huset. Vart vi än ser så ser vi henne. Hennes favoritgömställen, hennes sovplats, trappan hon brukade sitta på och gräsmattan där hon kom springandes. Och alla hennes saker. Leksakerna, bädden och hennes klösträd. Det är tungt. Så tungt. Att vara i huset ger mig ångest och jag vill så gärna att allt skall vara en mardröm vi snart får vakna upp från. 

Bianca har förlorat en syster, en bästa vän. Vi har förlorat en familjemedlem. Våra hjärtan är i kras. Vi måste hitta tillbaka till livet och försöka hitta en mening i vardagen, även utan Selma. 

Vi saknar henne så. Saknar att inte längre få somna bredvid henne. Ingen som klättrar i gardinerna. Ingen som kommer springandes på gården då vi kommer hem. Saknar hennes närvaro och hela henne. Hon hade hela livet framför sig och hade en hel värld att utforska. Jag är så fylld av ilska och sorg. 

Vi gjorde allt, vi gjorde verkligen allt för att rädda dig, vår älskade Selma. Världen ville annorlunda och även om vi inte förstår så är det skönt att veta att du har det bra nu. Vi är tacksamma för allt du gav oss, allt du lärde oss och för all kärlek du gav oss. Vi kommer för alltid att älska och sakna dig. Vila i frid lilla älskling <3 

IMG 8161

Kommentarer

 • Kirsti i Malax 17/11/2018 3:12pm (10 månader sen)

  Så tråkigt,mer än tråkigt !!Vad hände med lilla Selma,hon var ju friskförklarad ?

 • Malin 17/11/2018 4:55pm (10 månader sen)

  Usch.. Mitt hjärta går i kras för er skull, fast jag inte träffat henne. En mardröm! Hoppas ni hittar nya krafter om ett tag????

 • Stina 17/11/2018 5:48pm (10 månader sen)

  Vad ledsamt! Lider verkligen med er.
  Orkar du berätta vad som hände?

 • Caroline 18/11/2018 6:01pm (10 månader sen)

  Oj vad jag är ledsen för er skull. Kram! <3

 • P 19/11/2018 11:45pm (10 månader sen)

  Oj nej! Hon var ju så gullig! Vad hände?
  Kram!

 • Danielas Dagbok 20/11/2018 5:31pm (10 månader sen)

  skickar världens största kram åt er härifrån! <3

Skriv en kommentar