b2

Vi har haft besök

Skrivet av Sara Hellström 25.02.2019 | 1 Kommentarer

Tack för alla fina tips angående innehållet i BB-väskan! Hur mycket och vad man skall ha med sig verkar verkligen vara individuellt och vissa vill ha eget av allt medan andra nöjer sig med sjukhusets saker. Känner i alla fall att jag nu har lite mera kött på benen tack vare era fina råd och tips!

Vi har haft min mamma på besök här i en hel vecka, därav tystnaden. I och med att jag är sjukskriven hann vi umgås ordentligt och göra en massa roliga saker. Främst hjälpte hon mig få ordning på alla babykläder och babysaker. Plus att hon är utbildad barnskötare och har arbetat på BB i sina dagar, så jag fick även passa på att ställa några av alla mina 100 frågor som cirkulerar i huvudet. En jättefin vecka hade vi och det blev som vanligt väldigt tomt då hon åkte igen. 

Nu är alla lillens kläder tvättade och fint vikta i lådor, redo att börja användas! Men vi hoppas ju att babyn stannar i magen och växer till sig ett par veckor ännu som tänkt. Bianca är lite fundersam över alla prylar som flyttat in, men anpassar sig bra och låg redan och sov bredvid babynestet en kväll. Jag är helt säker på att hon kommer bli den bästa storasystern och hantera den nya situationen utan problem.

Idag skall jag till rådgivningen och sedan försöka orka städa upp lite grann, imorgon skall jag nämligen ta bussen till Åbo för två nätter. Känns lite nervöst att åka iväg då man är rätt så höggravid, men tror nog det skall gå riktigt bra. Ha en fin dag <3
DSC05512

Kommentarer

  • Christina 25/02/2019 11:39am (11 månader sen)

    Här har vi också en fundersam tjej. Nu som då hittar jag henne i babyrummet där hon går omkring och snusar på olika grejer som ligger på golvet. Precis som för Bianca så hade nog Doris hoppats att mjukiselefanten i babylådan var till henne.

    • Sara Hellström 25/02/2019 10:23pm (11 månader sen)

      Kanske bra att de får gå runt och inspektera och snusa och bekanta sig i lugn och ro, med sakerna först innan bebisarna anländer :) Haha, va gulligt.

Skriv en kommentar