Om bloggen i radion

Skrivet av Emelie Bergendahl 23.03.2017 | 0 Kommentarer

Vilken förmiddag jag hade idag! Morgonen började med att jag vaknade av mig själv före kl 7. Det händer inte ofta kan jag lova! Steg upp och satte lite blivande ost på syrning innan radion ringde.

Jag var med i Ålands Radios morgonprogram och pratade om bloggen och om mathantverk. Jättekul att detta uppmärksammas tycker jag. Hej och välkomna alla läsare som eventuellt hittat hit efter inslaget! :) Intervjun hittar ni här om ni vill lyssna på vad jag hade att säga. 

Efter radiointervju och hundpromenad var det dags att slänga ihop lite lunch. Jag var till Mattas Gårdsmejeri igår kväll och köpte mjölk till dagens ostprojekt och då passade jag på att köpa en bit av deras supergoda halloumi också. Och så tog jag en par extra liter mjölk för det är så lyxigt att dricka pinfärsk mjölk. Den var nästan spenvarm när jag hämtade den igår efter kvällsmjölkningen.

OI79

Dagens lunch blev följande:

Tomat- och vitkålsröra som blev över från gårdagens middag, två stekta ägg (som vi fått av Annica i grannbyn, egna höns står på önskelistan), några skivor av halloumin från Mattas och en stor näve grön sallad. Och till det ett glas iskall färsk mjölk. 

 

Resten av dagen ägnas åt att förbereda inför morgondagens examensprov i mathantverksutbildningen. Vi ska presentera vår produkt och berätta om vår affärsidé för resten av gruppen och en del andra intresserade. Ikväll ska jag förhoppningsvis också boka en resa. Mera om det i ett annat inlägg!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar