Slurk Header

Har jag slutat dricka?

Skrivet av Jakob Nylund 19.11.2019 | 1 kommentar(er)

Kategorier:

Jag känner att jag behöver förklara mig eftersom jag inte levererat några drinkrecept sedan slutet av september. Har jag slutat blogga? Har jag slutat dricka? Kanske både och? Nä, sanningen är så odramatisk att jag kan känna hur ni stänger era webbläsarfliken redan nu. Anledningen är att jag har renoverat köket! Och sen haft två veckors kalasförkylning och allmänt fullt upp.

Men nu är det äntligen slut på alla ursäkter och nya recept kommer senare i veckan! Tills vidare kan jag i alla fall bjuda på ett par bilder från hur köket blev. Och för den som gillar före och efter-bilder så hittar ni det sistnämnda i ett tidigare inlägg. Själv är jag väldigt nöjd. Behöll lite gamla stommar och luckor men bytte ut bänkskiva, kakel, vitvaror (inklusive en efterlängtad diskmaskin) och lite annat smått och gott som handtag och belysning.

IMG 0951IMG 0949

IMG 0942IMG 0936


Radiotystnad

Skrivet av Jakob Nylund 13.01.2019

Kategorier:

Det nya bloggåret har inletts i total tystnad vilket jag beklagar. Anledningen till detta är ganska enkel, jag har flyttat. Till en annan lägenhet då, inte en ny blogg eller annat omvälvande.IMG 0548

Långt ifrån färdigt men tillräckligt klart för att börja blanda drinkar!

Flytten har gjort att mina bloggråvaror har varit lite utspridda, lite nedpackade, lite försvunna och lite nerprioriterade. Men nu är isen i frysen och all utrustning på plats, så inkommande vecka kör vi igång igen! Hörs då!