ÄNTLIGEN FREDAG + RESELISTAN

fredag 19 maj 2017 - 12:59 | 0 Kommentarer

Fredag är här igen! Jag skulle beskriva min vecka som en glad vecka. Allt har bara rullat på. Varje morgon har jag kommit på mig själv sjunga för fulla muggar i bilen trots pissigt väder och sömniga ögon. Just nu sitter jag på Espresso house och skriver på en slutrapport. Tänkte bjuda på reselistan som jag fyllde i igår kväll. 

 

image8 1

 

Min senaste resa gick till:

Till Danmark för någon vecka sedan. Syftet med den resan var såklart kvalitetstid framför sevärdheter. Men Danmark är ju så otroligt fint. Jag sa flera gånger under resan att Danmark är nog ett land jag kunde tänka mig bo i.

 

Så ofta reser jag:

Det har väl blivit 1-2 resor per år nuförtiden. 


Min drömresa går till:

Egentligen har jag inget specifikt resemål jag riktigt drömmer om att få se. Dock skulle jag gärna se Glenn oftare, så en resa till Thailand nu, tack! Min dröm inom kategorin "resa" är att i framtiden ha möjlighet att komma iväg regelbundet. Det är såklart en dröm att få upptäcka så många ställen som möjligt, men desto mer drömmer jag om ett stammisställe vi återvänder till under våra semestrar. Typ ett hus i Frankrike. Mmmmmm. Det jag också drömmer om är att ha möjlighet att bo en längre tid utomlands någon gång i mitt liv. 


En plats alla borde se:

Ja alltså, USAs västkust är ju häftigt. När vi åkte dit hade jag kanske störst förväntningar på L.A och San Francisco, men jag blev nästan mest impad av Las Vegas. Så himla coolt och surrealistiskt att få vara där. 

 

image69Tre saker jag packar med:

Bra böcker är högsta prioritet. Förut var systemkameran ett måste, men nu har jag börjat lämna hem den i och med att man nuförtiden har så bra kamera på mobilen. Jag missar så mycket upplevelse runtomkring om jag ska fokusera på att ta kort. Bra skor är också ett måste. 

 

A1bok

 

Mitt ultimata resesällskap:

Någon som matchar mitt semestertempo. Tim är ju lätt bäst att resa med. Strosa runt, stanna och ta en kaffe, strosa runt lite till, stanna till vid stranden, strosa runt lite till, stanna och ta ett glas vin... Ja, ni fattar. Mitt typ av semestertempo. Sen kanske man har ett annat syfte än avkoppling och då ser tempot annorlunda. Andra ultimata resesällskap är förstås André, och Ellen. Två personer jag vet jag orkar hänga med flera dagar i sträck. ;) 

 

Den sämsta resan jag gjort:

Oj, kommer inte på någon dålig resa. Knappt något dåligt som hänt under en resa? Ja, mamma och jag missade ett flyg en gång när vi var på väg hem från Dubai. Det var faktiskt frustrerande, det var sent och vi var trötta och jag trodde vi skulle få fnatt. När man väl har påbörjat hemresan vill man ju bara hem, helst direkt. Den bästa resan jag gjort:

Jag har så otroligt bra resor i mitt bagage. Men förra årets resa till Frankrike värmer mitt hjärta fortfarande. Franska rivieran vann faktiskt mitt hjärta, framför allt Saint Tropez och de små byarna runt omkring. ↓

 

image2 80

image3 57

image4 30

image67

 


En inplanerad resa är:

Hem och fira österbottnisk sommar i två veckor. Sen borde både jag och André ha lite ledigt i slutet av augusti och tänkte passa på att åka till värmen. Jag som annars brukar googla resor ganska intensivt vissa perioder har inte riktigt haft tid att kolla på länge, så om någon av er har några tips om härliga resmål för slutet av augusti tar vi gärna emot tips! 

 

image5 14

 

Kategorier:

Min vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.