ATT PLANERA RESA OCH EN TILLBAKABLICK

fredag 10 februari 2017 - 18:38 | 0 Kommentarer

Nu har en enorm lust att åka på resa börjat krypa fram. Det har inte varit möjligt den senaste tiden att åka iväg på en resa bara hur som helst utan att det ska krocka med diverse annat. Men nu blir jag ju faktiskt klar till sommaren och jag känner att en resa verkligen skulle vara på sin plats då. Runt jul pratade vi om att vi i juni skulle kunna resa till Thailand och hälsa på Glenn och Kari. Det lockar absolut mest pga sällskapet, men "risken" finns att man får ett sommarvikariat som börjar redan andra veckan juni och då är ju frågan hur lång resa man hinner åka på. Förutom Thailand har vi också tankarna på Grekland. Ska titta närmare på resor i helg. 

 

Så länge drömmer jag mig tillbaka till Frankrike. Tim och jag gjorde ju en systerbror-resa dit i somras. Jag har ju visat lite av Nice för länge, länge sedan men efter Nice fortsatte vi till Marseille. Här kommer några blandade bilder därifrån:

 

IMG 1425

IMG 1426

 

Frukostpaus i Juan les pins där vi betraktade lyxiga båtar och fina hotell.

 
 

IMG 1428

IMG 1430

IMG 1431

IMG 1432

 

Vi såg matchen mellan England och Ryssland och det var en väldans mäktig stämning. Jag var förstås rädd för bombhot och terrorister så när det blev slagsmål och började smälla på läktarna i slutet av matchen hann jag bli lite skakis men annars en riktig stämningsfylld match. 

 

image22

IMG 1436

IMG 1439

IMG 1440

IMG 1441

IMG 1444

image3 41

IMG 1445

image2 80

 

När vi hade beundrat Marseille, allt ifrån den fina hamnen och de enastående byggnaderna till en riktig stämningsfylld fotbollsmatch, körde vi vidare mot Saint Tropez. Jag föll pladask för Saint Tropez och är redo att flytta dit när som helst. Återkommer till det paradiset en annan gång. 

 

 

Kategorier:

Min vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.