ATT STYRA I MÅL

söndag 14 maj 2017 - 15:30 | 0 Kommentarer

Helgen som kom som på beställning. Veckan som jag lagt bakom mig har kantats av stress. Men inte den sortens stress där jag har haft ont om tid, utan en underliggande stress, vilket är värre än bråttom-stressen enligt mig. Men det har främst varit skolrelaterat och jag har vetat att på fredag kväll får jag ta helg, en riktigt skön helg, med en jäkligt bra känsla att vi har fått så mycket gjort. Från och med nu fram till dess att vi tar examen känns nästan som en nerförsbacke. Bara att rulla ner i medvind och styra i mål. 

 

image24

 

Jag har haft en otroligt avslappnande och energigivande helg. Halva söndagen är ännu orörd och jag har tänkt fortsätta läsa lite tidningar, dricka någon kopp kaffe och kanske måla lite senare. Jag vet alltid att jag är utvilad när jag får lust av att vara kreativ. Om det då handlar om att läsa psykologi eller måla spelar inte så stor roll, bara det är kravlöst. 

 

En stor kram också till mamma och svärmor på deras dag. Jag är tacksam över att ha så varmhjärtade, omtänksamma och starka mammor i mitt liv. ♡ 

 

Kategorier:

Min vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.