EFTER EN TYSTNAD

söndag 1 oktober 2017 - 21:30 | 0 Kommentarer

Det var ett tag sen! Att ha haft en datorfri månad har känts helt naturligt och otroligt skönt. Tidigare har det såklart känts roligt att öppna datorn, scrolla genom bloggar och allt som hör datorn till, men roligt har det inte känts på länge och då har det fått vara så. Nu fick jag dock ett litet infall och ger det ett försök. 

 

 image2 11

image1 15

 

Semestern vi hade i slutet av augusti är sedan länge förbi, och underbart var det! Med ny energi kom jag tillbaka till det nya jobbet som inte känns så nytt längre. Jag var ju ensam arbetsterapeut på vårt kontor i sommar och nu är vi full styrka igen. Det känns som att jag har kommit in rutinerna där och det känns hur bra som helst. Jag jobbar inte fullt heltid, utan har lediga torsdagar. En ledig dag i veckan känns som rena rama lyxen och jag tar tillvara på de dagarna nu i höst, eftersom det i vår blir ett annat tempo när det utöver jobb även blir magisterstudier. 

 

image1 2

image1 17

 

Hösten har varit så länge jag kan minnas min favoritårstid, den slår till och med sommaren med hästlängder. Jag har också märkt att jag mår mycket bättre med en vardag med jobb än med en vardag med skola. Min egen teori är att det beror på att varje vecka ser exakt likadan ut. De som känner mig väl vet att jag gillar fasta rutiner och planerar gärna en hel vecka på förhand. André är till exempel helt tvärtom, han är mera spontan i allmänhet och vet ibland inte helst vilken tid han börjar skolan följande dag när han går och lägger sig på kvällen. Nu i höst har vi vissa planerade kvällar som vi alltid gör något tillsammans, t.ex på måndagkvällar far vi alltid till gymmet samtidigt och på onsdagkvällar har vi filmkväll och ser filmer som vi skrivit upp men aldrig hunnit se. Även om vi spenderar varje kväll under samma tak och umgås så mycket att man funderar om vi aldrig ska trötta på varandra (tydligen inte!?), så blir det något helt annat när man planerar in saker, tycker jag. 

 

 

image2 12

 

Vi har en energigivande helg bakom oss och är redo för en ny vecka. I fredags somnade jag innan klockan slagit halv nio (!) och igår var det mer morgon än natt innan vi kom i sängs. Precis som en helg ska vara; återhämtning i form av vila och härliga kvällar med vänner. 

 

Kategorier:

Min vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.