EN GLÄDJENS DAG

tisdag 6 juni 2017 - 17:32 | 0 Kommentarer

Jag tänkte nästan skriva att jag har tagit studenten, men det är ju redan fyra år sedan. Men jag har tagit kandidatexamen och nu är jag äntligen legitimerad arbetsterapeut/ergoterapeut!

 

examen3

 

Fredag 21:16 


Idag, examensdagen. Vilken underbart härlig känsla som infinner sig i kroppen efter att ha firat en så stor dag. Inte trodde jag att den här dagen, examensdagen, skulle vara här så fort. Vi flyttade nyss till Umeå, men "nyss" är snart tre år sedan. Jag minns när André och jag sa till varandra att "vi studerar färdigt snabbt, sen flyttar vi hem igen". Hah, den inställningen ändrades ganska snabbt. Ännu vill jag inte lämna Umeå på många, många år. 

 

Idag, sista dagen. Vilken frihetskänsla det var att vandra nerför skolbacken med stolta och trygga steg. Det var förstås sorgligt att krama klassen hejdå, men det är också sånt som hör livet till. Med ett nytt kapitel som knackar på kan jag bara se tillbaka på de här tre åren med glädje, och snart saknad. Just nu ser jag fram emot framtiden med spänning och förväntan. I skrivande stund gungar vi hemåt och inom den närmsta framtiden ska jag fira min examen med två veckors ledighet. 


Idag, är det glädjens dag. 

 

Kategorier:

Studielivet

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.