EN KRASSLIG FREDAG

fredag 3 mars 2017 - 12:18 | 0 Kommentarer

Jag befinner mig i något slags mellanläge där jag varken är sjuk eller frisk. Har känt av det sen i måndags men har kört på som vanligt ändå och det har såklart inte blivit bättre. När jag sitter i soffan känner jag mig inte sjuk alls och hinner börja planera allt jag ändå kan hinna med idag, men sen när jag stiger upp och går några meter känner jag hur svag och orkeslös jag är. Har ont i halsen och värk i öronen men inga andra förkylningssymptom. Äh, jag får väl lov att ta det lugnt idag och passa på att göra klart skoluppgifter. Det kan ju bli rätt skönt det också. 

 

image2 86

 

Jag har inget emot att ta det lugnt, men rutinmänniska som jag är känns det frustrerande att inte kunna ha den fredag jag hade planerat. Pratade faktiskt om det här igår med Tim som också har en blå personlighet (rutinmässig, strukturerad, reflekterande) att vi måste bli bättre på att hantera förändringar och inte bli för inrutade i vår planering. Alltså, att inte vara så rädd för lite spontanitet i livet. Fick en bok av mamma i julklapp "Omgiven av idioter - hur man förstår dem som inte går att förstå" som tar upp de här olika färgpersonligheterna och lär oss hur vi kan hantera olika personer och få en bättre kommunikation. Hur intressant som helst! Jag stormgillar böcker som hjälper mig att förstå mig själv och andra. 

 

 

image24

 

 

Typiskt blått. ↑ Nu ska jag ta tag i några uppgifter så jag kan ta helg på riktigt i eftermiddag. Hur skönt är det inte med helg igen? 

 

 

Kategorier:

Min vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.