EN LITEN CATCH UP

torsdag 5 oktober 2017 - 17:56 | 0 Kommentarer

image4 5

 

Eftersom jag inte jobbar heltid fick jag välja vilken dag jag ville vara ledig och jag valde torsdag. Och alla har frågat "Men, varför valde du TORDAG!?" Jo, för att veckorna går så otroligt snabbt då. Man jobbar tre dagar. Tillräckligt många dagar för att det ska kännas lite skönt och välbehövligt med ledigt. På torsdagar hinner jag städa, handla och bara ladda inför helg. Sen återstår bara en dag på jobbet och fredagar är alltid fredagar. Alla är glada och det är allmänt bra feelis. Så idag är min lediga torsdag och jag hinner äta frukost i lugn och ro samt förbereda inför middagen jag ska ha ikväll. 

 

 

En liten tillbakablick i arkivet bara för att jag inte har bloggat på så länge: 

 

image1 18

 

○ Jag tror vi har fått lite dille efter semestern. Vi märkte hur roligt det var att få klä upp sig och gå på restaurang varje kväll. Vi hade datenight för någon helg sedan med middag och bio. Umeå har faktiskt bra utbud på restauranger, men det är helt omöjligt att få bord om man inte har bokat. Dagen före är allt fullbokat. Då får man googla fram andra resturanger man inte visste fanns. Senast blev det restaurang Hundra som är gamla Guitars. 

 

 

image3 7
○ Det enda klädesplagget jag behöver i höst. Och som ni ser är jag inne i en period där jag bara vill ha på mig svart, vitt och grått. Och ibland lite mörkgrönt också. 

 

image2 13

image3 8

 

○ Jag har en favoritled som jag sprungit längs många gånger i sommar och nu i höst märkte jag av en slump att den sträcker sig mycket längre än jag tidigare trott. Det är så fint där! 

 

image2 14

 

○ En kväll var vi vid Nydalasjön och catchade up med en hel drös saknade FSNare.

 

 

image1 19

 

○ Hur en lördag hos oss kan se ut. Ni kan gissa hur skönt det är att vara ledig när man är ledig och inte ha skolarbeten som gnager på samvetet (som det fortfarande gör för en av oss). 

 

 

image1 20

 

Men det betyder inte att jag inte läser intressant jobb-/studierelaterad litteratur. Jag står inför ett svårt val inför vårens fortsatta studier. Sista ansökningsdagen är snart och jag står fortfarande och väger för- och nackdelar mellan två lika men samtidigt olika inriktningar. Äh, vem försöker jag lura. Ska jag vara ärlig försöker jag bestämma mig om jag ska satsa högt eller satsa säkert... 

 

 image5 2

 

○ I lördags hos Anton och Mirjam. Bra gäng och sällskapsspel är det bästa jag vet. När det började bli sent och vi funderade på att ta bussen hem kom vi på att vi ännu inte hunnit spela Bezzerwizzer. Det var ett så roligt spel! Tre timmar flög iväg innan vi på riktigt var tvungna att ta sista nattbussen hem. 


Imorgon välkomnar vi helgen igen. 

 

Kategorier:

Min vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.