FREDAGSLISTAN

fredag 17 mars 2017 - 22:57 | 0 Kommentarer

Veckans känsla

Ja hörni, det är väldigt många känslor som dansar runt i detta lilla huvud den här veckan. För det första har vi haft nionde och sista praktikveckan och för några timmar sedan kramade jag handledarna tack och hejdå. Jag har trivts supersupersuper bra, men jag känner mig ändå klar. Jag vill bara påbörja sista kursen och njuta av sista tiden i skolan. För det andra känner jag mycket inför sommaren; förvirring, hopp, ovisshet, förväntan och listan kan göras lång. Jag har ännu ingen aning om var jag kommer vara den här sommaren och det funderar jag fram och tillbaka på en hel del. 

 

Veckans bästa

Faktiskt att praktiken är avklarad och att vi får börja ny kurs med mycket självstudietid. Jag älskar omväxling, så efter nio veckor på ett och samma ställe och regelbundna tider ska det bli skönt med att få styra sina dagar själv. Ska passa på att njuta av det ifall det är sista gången jag sitter i skolbänken, fast troligtvis är det ju inte det. Annat som har varit roligt den här veckan var övernattning hos fin kompis, att jag har köpt ett nytt mörkrött läppstift, fredagsbastun och att vi smidit planer inför nästa helg och att jag har beställt frissatid. 

 

 

Veckans sämsta

Oj. Vad glad jag blir att det här är svårt att svara på. Vet ni vad, jag kommer inte på någonting så här spontant och jag tänker slösa min fredagkväll på att sitta och försöka på vad som har varit dåligt. 

 

 

Veckans träning

Ja, vad har jag gjort. Jag har cyklat intervaller, body pumpat och idag var jag och sprang ganska lugna intervaller och körde ben på gymmet. 

 

image4 26

 

 

Veckans godaste

Idag har jag ätit så mycket godsaker att jag fått ont i magen, och klagat och klagat tills André slog dövörat till. Vi hade bakat snickersrutor och vaniljrutor som tack till praktikplatsen och givetvis slank det ner ett par av varje sort både igår kväll och idag. Och idag lyxade vi till lunchen med handledarna och åt pizza. 


Just nu

Let's dance i bakgrunden, fötterna på divanen, André läser på tent och jag ska precis hälla upp ett glas rött. 

 

I helgen

Känner mig helt slut efter veckan så det blir inte många knop tror jag. Förhoppningsvis kommer det vara fint väder så man får vara ute och sen måste jag också förbereda inför en presentation på måndag. Annars är det rätt tomt och fint i kalendern. 

 

image3 46

Kategorier:

Min vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.