FRIYAY

fredag 24 februari 2017 - 18:55 | 0 Kommentarer

Men hej fredag! Är det du igen? Jag hinner knappt längta till helgen numera för innan jag vet ordet av det är det fredag morgon. Vardagarna går galet snabbt vilket i och för sig är ett bra tecken. Jag skulle väl egentligen ha en hel del att blogga om, men i så fall måste jag tvinga fram dem inläggen och det vill jag inte. Senast jag var så här tillfreds med min vardag var kanske aldrig, konstigt nog är min blogg inte en del av den för tillfället. Förutom ibland, som på helger då jag faktiskt har tid, energi och lust att starta datorn. 

 

Nå väl, tillbaka till fredagfeelisen!

 

image2

image4 23

 

Fredag deluxe när André och jag kunde ta lunchdate på stan idag. Det var himla mysigt, och gott! Vi åt fylld fläskfilé med bearnaisesås samt panerad rödspetta med skagen. Nästan så vi skulle kunna göra ett lunchbesök till Invito till en fredagstradition. Efteråt gick vi en sväng till Väven och biblioteket för att låna tidningar och säga hej till M-L som satt och pluggade. 

 

Efter vår stadstur satt jag med en skoluppgift och nu ska jag ta en kylig promenad och invänta kvällen. Skippar träningen idag eftersom vi båda har känt oss krassliga sen igår, vilket vi nästan aldrig gör så man blir ju lite extra försiktig då. Men veckans femte dag innebär alltid fredagsmys, På spåret och Skavlan. Veckans bästa dag. Trevlig helg!

 

 

Kategorier:

Min vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.