FYRA HELGER I ETT

söndag 12 november 2017 - 22:35 | 0 Kommentarer

Tiden går fort när man har roligt. De senaste fyra veckorna har verkligen gått i ett. En liten sammanfattning ↓.

 

 

image5 2

image6 1

image7 2

image1 26

 

Fyra helger sedan. En långweekend hos Tim tillsammans med mamma. Jag hade endast tre hela dagar där, vilket visade sig vara riktigt perfekt. Inte för kort att det blev för stressigt, och inte för länge att man hann bli lat. Vi hann strosa i hela tre stader - Silkeborg, Herning och Århus. Vi gick på match, besökte Den gamle by i Århus, åt och drack gott förstås och umgicks alla tre för en gångs skull. Miljöombyte är verkligen den bästa medicinen mot vardagstristess och min hälsa överlag. Måndagen därpå var jag fylld med energi! 

 

image4 7

Vår älskade guddotter Nemi som växer så det knakar!

 

Tre helger sedan. Sparsamt med bilder, men helgen efter Danmarksresan hoppade vi på båten hem där huvudevenemanget var fyra-års kalas, men vi hann mycket mer än så trots begränsad tid. Vår hemresa började faktiskt på bästa sätt med skärgårdsbuffé på båten och en överraskning när vi fann världens bästa sällskap sittandes uppe i baren. <3 När jag bara åker hem över en helg är jag nästan tvungen att prioritera för att jag inte ska behöva brottas med dåligt samvete för att jag inte kan vara på alla ställen samtidigt. Det blev därför denna gång en Kvevlax-helg. Lördagen blev fullspäckad med frukost med svärisarna, handla mat till kvällen, hälsa på Sören och mamma, middag och massa lek med Kian och Nemi innan det sen bar av på pubkväll. Vi hade dock den lataste söndagen, det alltid så skönt att bara vara i Kvevlax. Innan André körde mig till båten på kvällen firade vi världens bästa Kian, fyra år! Jag fattar inte att den lilla filuren redan är fyra år, men på samma gång känns det som att han alltid har funnits med oss. <3image1 29

image2 21


Förra helgen. En helt ledig helg i Umeå, äntligen. Vi hade bokat bord på Köksbaren nästan två veckor tidigare, så på lördagkväll var det dags att lyxa till det med trerätters. Jag åt tryffel- och pecorinosoppa till förrätt och rådjur till huvudrätt. André valde en råbiff till förrätt och röding med trattkantareller till huvudrätt. Och två goda drinkar på det. På söndagkväll hängde vi med Fanny och Viktor, spelade spel och skrattade åt dad-jokes...

 

image10

image1 31

image2 22

 

Den här helgen. I helg har mamma och Ann-Britt (som är mamma till Viktor) varit och hälsat på oss och våra respektive. På fredagkväll hade mamma, jag och André biljetter till Johan Rheborgs standup-föreställning. Och fy sjutton, så begåvad han är! Jag vill bara se mer av honom, men får lov och vänta till den första december då Solsidan filmen har premiär. På lördagen blev det spring på stan. Morsorna hade aningen högre tempo än vi (↑) så på kvällen fick det bli soffläge med ett glas vin i handen framför Så mycket bättre och film. 

 

Söndag. Matlådorna är gjorda, några avsnitt av Lilyhammer är avverkade och tröttheten smyger sig på. Ny vecka är på ingång och jag ser framemot att få ha det lite tråkigt framöver och fokusera på vardagsrutinerna. Puss och kram! 

 

 

 

Kategorier:

Min vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.