HELG OCH SOMMAR

söndag 9 juli 2017 - 20:42 | 0 Kommentarer

Jag får lov och tacka vädergudarna som prickat in sommarvädret till lördag och söndag de två senaste helgerna. Det har varit riktigt skönt att jobba de här senaste veckorna när det har varit regn och mulet väder (förlåt, semesterfirarna!) men till helgerna då har jag njutit av långa cykelturer och sand mellan tårna. 

 

image3 2

image2 2

image4 2

 

Tre bilder från förra helgen.

 

Som jag skrev på min story på instagram i fredags -  vissa fredagar kommer med mer lägligt än andra. Hela veckan flöt på hur bra som helst fram till torsdag eftermiddag då bromsarna på bilen gav upp i stan... Och det är faktiskt det jag har varit mest orolig för över att vara ensam i Umeå i sommar, att tänk om bilen går sönder, vad gör jag då?! Nå väl, det löste sig och bilen är på service. Det är ju bra att jag får ta tag i sådana här saker själv, lära mig och inte förlita mig på att André fixar allt sånt. Jag är så beroende av bilen just nu. Det är lite bökigt när jag är tvungen att åka både buss och tåg till jobbet, men förhoppningsvis är bilen frisk imorgon! 

 

image1 8

image2 6I helg har jag bara
njutit av mitt eget sällskap. Gått och lagt mig tidigt, gett mig ut på långa cykelturer i skogen som lett mig till havet och pausat med en bok i handen. Helt ljuvligt. Nu ska jag bara jobba i fyra dagar till och sen på tordagskväll åker jag hem över helgen. Åh, den här sommen susar verkligen iväg i rekordfart. 

 

 

 

 

 

Kategorier:

Sommar 2017

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.