LEDIGHETEN FORTSÄTTER...

måndag 17 april 2017 - 17:00 | 2 Kommentarer

Påsken lider mot sitt slut och vi har har fått ha hela fem härliga dagar på hemmaplan. Påsken 2017 får stanna i minnet och kamerarullen för den här gången, men det har varit otroligt roligt. Tack världens bästa kompisar, familj och svärfamilj. 

 

Om vi spolar tillbaka tiden lite så var jag på min allra första arbetsintervju någonsin för exakt en vecka sedan. Oj, det känns mycket längre sen nu när man har hunnit vara hemma och levt ett helt annat liv. Nå väl, efter intervjun blev jag erbjuden jobbet och jag ringde och tackade ja samma dag som vi for hem för att fira påsk. Därför har jag försökt ta vara på de här dagarna hemma eftersom jag nu vet att jag inte kommer få uppleva den österbottniska sommaren i år. Även om det känns som att jag har fått en käftsmäll av vuxenlivet och måste spendera en sommar ifrån mina närmaste och käraste, så känns det helt bra nu när jag väl har landat i det beslutet. Allt och alla finns kvar där hemma och det ska bli så roligt att få börja jobba direkt och fylla på bagaget med massor med erfarenhet.

 

 

image16

 


Vi säger tack och hej, påsken. Om några timmar åker André och jag tillbaka till Umeå, packar om väskan och flyger vidare till Danmark imorgon. Där väntar ytterligare hela fem härliga dagar. 

 

Kategorier:

Min vardag

2

Kommentarer

 • tidstjuven

  01.05.2017 10:17 (7 månader sen)

  Grattis till jobbet Sonja! :) Förstår att det känns vemodigt att inte spendera sommaren i Österbotten i år, men du får ju chansen att uppleva en sommar i Sverige istället och det blir säkert ett riktigt äventyr det också.

  • Sonja Sparv

   01.05.2017 13:22 (7 månader sen)

   Men tack Maria! :) Vemodigt absolut, sommar-Oravais är ju bästa Oravais <3


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.