LIVETS VINSTER

fredag 18 augusti 2017 - 20:58 | 0 Kommentarer

Det är svårt att veta vad jag ska skriva efter en sommarpaus. För en gångs skull har jag faktiskt ett par utkast i arkivet, men det är så länge sedan jag skrev dem nu. Sommaren börjar snart officiellt vara finito och jag hurrar inombords. Jag längtar efter en riktig vardag. Ibland tycker jag att jag är extremt tråkig som föredrar vardag framför sommar och lov, men oftast ser jag det som livets vinst att få känna så. 

 image1 11

 


Men glad och tillfreds har jag även varit i sommar, trots en annorlunda vardag. Det var en del velande fram och tillbaka i våras var jag egentligen skulle hålla hus. Men i maj fick nyexaminerade jag ett sommarvikariat på svenska sidan av Kvarken och det bästa av allt är att detta vikariat förlängdes till nästa höst. Jag är så himla himla glad och tacksam över att få ha ett jobb här i Umeå. Ett jobb som jag gladeligen kör till varje morgon. Ännu en vinst i livet, att få trivas på sitt jobb. 

 

År 2017 har hittills flytit på som jag vet inte vad, och sommaren har inte varit något undantag. Nu är jag tillbaka i Umeå efter en ledig vecka hemhemma. Imorgon kommer André och då packar vi om och tar flyget till Grekland på kvällen. Vi ska bara tanka energi efter sommaren och bara njuta av tid tillsammans. Det ska bli så obeskrivligt härligt!

 

 

Kategorier:

Sommar 2017

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.