LÖRDAGSLIVET

lördag 11 februari 2017 - 16:34 | 0 Kommentarer

image4 22 2

 

I morse eller rättare sagt i förmiddags när vi hade vaknat till liv packade vi väskan med kaffe och smörgåsar och vandrade iväg till ett utsiktstorn. Jag hade kollat upp att vädret skulle vara perfekt idag (-10 och sol) så jag tänkte att varför inte börja lördagen med lite frisk luft och motion.

 

 

IMG 9557

 

Det är så fint att se Holmsund från ovan. Omringad av vatten från alla håll. Just nu längtar jag så mycket till våren, då är det extra härligt att bo här. Tanken har alltid varit att vänta tills vi har tillräckligt med bostadskötid och flytta närmare stan, men ju längre tid det går desto mer kommer det krävas fär att jag ska kunna tänka mig att flytta härifrån. Och skulle vi riktigt vilja skulle vi nog ha chans på en lägenhet i stan, men det lockar faktiskt inte just nu. Det tar 15 minuter med buss in till stan/universitet plus att vi har bil så det har aldrig känts besvärligt att bo en bit utanför. Bara skönt, egentligen. 

 

 

image3 42

 

 

Nu blir det en kopp kaffe i soffan sedan ska jag röja upp lite innan vi får besök i kväll. Då blir det tacos och vin! Ha en fortsatt trevlig helg. 

 

 

Kategorier:

Min vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.