NYTTA OCH NÖJE

måndag 8 maj 2017 - 20:41 | 0 Kommentarer

Okej, det här har känts som årets längsta helg. Men i och med att torsdag kväll, fredag och måndag i och för sig halvt blev helgdagar så är det väl inte så konstigt. Jag har verkligen lyckats blanda nytta med nöje den senaste veckan. Har haft mycket roligt på gång men även en hel del arbete som jag försökt hinna med på sidan om. En snabb repris av helgen. ↓

 

På torsdag kväll hade vi tjejkväll med finnarna, åt gott och spelade spel. Så mysigt. I fredags bestämde Malin och jag att vi skulle träffas i stan eftersom vi hade kikat att temperaturen skulle bli närmare mot 20 grader. Och vad är nu inte bättre än att få fira in helgen vid älven i solsken? Egentligen skulle vi ju jobba på vårt projekt, vilket vi gjorde effektivt i någon timme för att fortsätta kunna maxa vårens hittills varmaste dag.

 

cafe

image2 100

Här satte vi oss klockan nio på morgonen för att dricka morgonkaffe. Njöt av tillvaron tills vi var tvugna och slita oss därifrån två timmar senare. 

 

image4 28

image3 53

Vi satt på Station och jobbade i några timmar innan vi anslöt oss med resten av Umeås befolkning vid älven. 

 

I lördags hann jag inte så mycket innan drog in till stan för att sitza med klassen. Njöt av att umgås med klassen eftersom det nu börjar gå upp för mig att vi endast har fyra veckor kvar tillsammans. I slutet av kvällen var jag också mer än nöjd att dra hem och sova ut.

 

 

image5 2

 

På söndag morgon/förmiddag hämtade jag upp Cathrine på båten. Hon kom hit för en praktikintervju och sov hos oss från söndag till måndag. Så roligt med besök! Vi har såklart hunnit catcha upp och strosa i butiker. Körde henne till flygplatsen igår kväll och sen fortsatte jag med lite skolarbete hela kvällen innan jag nästan somnade i Andrés famn på kvällen. ♡

 

image2 99

vezzo1

Vezzo lunchen igår. Världens bästa parma tagliatelle! 

 

Idag har vi suttit hos Malin hela dagen med blicken i skärmen och arbetat på vårt projekt. Helt slut i huvudet nu. Sitter hos Marie-Louise i stan nu och arbetar på en annan uppgift. Om en minut ska jag stänga fast datorn och ta en dusch. Ska sova över här inatt och så ska vi eventuellt bänka oss framför Eurovision ikväll. Vi hörs mera en annan dag!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.